Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dostalem Bana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostalem bana na 2 konta a na emailu nie ma zadnej wiadomosci z ub albo przyczyny bana, pisalem na support i nic czekam juz 1 dzin na odpowiedz. Co mam zrobic?

xdddmtw.jpg

Opublikowano

nie mam pojecia za co mogli mi dac bana gralem przez moda raczej za moda nie bo gram ostroznie i jeszcze mialem sklep ponad 900kk na nim tez zbanowany

xdddmtw.jpg

Opublikowano

Po ostatniej aktualizacji bany na moda lecą niesamowicie :) Nawet jakbyś nie używał żadnych funkcji z kamer moda to i tak byś dostał :) W HS'sie dodano linijkę która widzi przez co odpalamy metina :)

1327238783-U261492.png

Opublikowano

Sklepa ci zbanowali za to co mi.

Teraz banują konta 1-15lvl , które mają dużą ilość yang;/ . I nie odzyskasz konta ani utraconych yang wszystko pisze na forum.

Zbieram Minusy

Proszę O Ściągnięcie Troche %%

Prace Nad Darmowym Easy Metin2

Opublikowano

Na emial przyszla mi taka wiadomosci :

W celu podniesienia poziomu bezpieczeństwa serwerów, firma GameForge rozpoczęła nakładanie blokad na konta na których w historii logowań występują adresy IP, z których wykonywane były ataki DDoS na serwery GF.

W związku z tym, podejmując decyzję o logowaniu do gry poprzez zewnętrzne bramki/proxy/serwery zmieniające adres IP, proszę wziąć pod uwagę ewentualne ryzyko blokady konta, jeśli te same serwery były wykorzystywane przez hackerów do działań mających na celu utratę stabilności serwerów firmy GameForge.

PS: Czyli moge sie pozegnac z kontami? / Dodam jeszcze ze nie mieszkam w polsce i gram z bratem z polski..

xdddmtw.jpg

Opublikowano

Jeszcze jest opcja że dostałeś za np. kamer moda lub cos w tym stylu, mi tez tak poszło konto 51lvl , mialem 3kkk i dosyc dobre eq , chcialem troche pobawic sie ta tym koncie a tu lipa ban za kamer moda bo hackshield wykryl mi cos chociarz nie mialem zadnego komunikatu ze hackshild cos wykryl.... no szkoda powodzenia tam ;p

Opublikowano

Jak nie odpowiadają ci na adres email (też tak miałem) to znaczy że twoja przeglądarka internetowa nie spłełnia wymagań metin2

dozwolone przeglądarki w metin2:

Mozilla Firefox

Nie dozwolone przeglądarki:

opera

internet explorer

Google chrome

itp. to wszystko nie bendzie działać bardzo dużo zależy od przeglądarki

Pomogłem daj +

Jestem wielki

Pomogłem daj+

Opublikowano

Ja mam Operę i wszystko chodzi jak talala...

A co do Emilo16 to ma rację, nie ma co spinać, grzecznie wyjaśnij z nimi co i jak, ale wiem, że wynegocjować coś z nimi to... szkoda gadać, ale próbować zawsze warto, ja tez narazie daje sobie siana z KamerModem :P