Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Działający Bot Do Zbierania Skrzynek.

gruby157

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie poszukuje bota do zbierania skrzynek, jeśli takowy istnieje. Próbowałem UdoBota, ale nie działa - gdy chcę zaczynać zbieranie wyskakuje mi error i pojawia się stronka ze zdjęciem BIber, podobno strona z której udobot korzystał została usunięta czy coś takiego :/. Ibot podobno jest bardzo niebezpieczny jeśli chodzi o zbieranie skrzynek. Więc jeśli jeszcze istnieje coś działającego to byłbym wdzięczny za podanie jakiegoś linku.

Opublikowano

A czy UDObot i wszystkie jego pochodne ciągle działają ?? Bo ja już pisałem przy udobocie wyskakuje mi error że nie można połączyć się z serwerem i otwiera się jakaś dziwna stronka .

Opublikowano

Ja osobiście z Płatnych botów polecam KBot-a lub Ibot-a.

A z Darmówek znam BioBot-a, UdoBot-a , D-Bot-a . Ale najbardziej z nich używam Biobot-a a aktualizacje Boxów ciągnę z D-bota ponieważ sam po każdym Uruchomieniu Aktualizuje Boxy ;]

Opublikowano

jakiś lol wystawił dbota na allegro dbota za 5 zeta ldbot

Hehe, a ilu kupców już ma :P Szkoda mi taki ludzi ;/ . Przecież mogliby wejść na MPC forum i mieć wszystko za darmo i bez wirusów :D Swoją drogą to jest legalne ?? Przecież on nie jest twórcą tego bota. Może brać za udostępnianie kasę ??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...