Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dziwny Ban Na Serwie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam taki problem. Otóż ostro haxowałem na pewnym serwie. Ludzie mówili, że naskarżą i bla bla bla, dema, pbss i inne bajery. Dzisiaj się chce podłączyć i nie mogę. Jest awaiting connection i czekam, czekam, a potem jest Connection time out. Nie raz dostawałem perm bany na tym serwie, ale to każdy wie jak ominąć. W związku z tym mam pytanie co jest grane? Mogłem dostać bana na ip? Jak to ominąć? Zmiana keya nie pomaga. Serwer na pewno jest "alive".

Pozdrawiam

Opublikowano

server cracked czy nie ? niech twoj kolega albo ktoś inny wejdzie przez xfire na ten server, zobacz czy widzisz statystiki itp, jeśli nie to zapewne masz bana na ip

Opublikowano

ban na ip? Jak się go pozbyć bez zmiany ip? Czy w ogóle można zabanować ip?

Tak można, ponadto jeśli wykryło cię chociaż raz na punkbusterze, to twoje ip jest dodane do masterlisty banów, a wiele serverow ją posiada. Jeśli pb wykryje cie więcej razy, dostajesz bana na podzespoły , a wtedy to już tylko nowy komp cie ratuje

Opublikowano

Jeśli pb wykryje cie więcej razy, dostajesz bana na podzespoły , a wtedy to już tylko nowy komp cie ratuje

Oj, gdyby tak było już dawno bym nie grał :D (( pół świata by nie grało )). Tak na poważnie słyszałem o tym, ale to musi być naprawdę mocne oszustwo aby dostać bana na karte graficzną czy coś innego.

Ban na IP = zmiana ip i można grać dalej a tak to lipa.

Opublikowano

OMG

OPERATION TIME OUT TO JEST ŻE SERWER OFF NAPRZYKŁAD .

TO ZNACZY ŻE PRZEKROCZONO LIMIT POŁĄCZENIA !

w CALL OF DUTY nie ma bana na ip tylko na keya lub steal lub hosta

host czyli np ban na pukawka pl .

radze zmienić keya

mca.png

Sygnatura wykonana przez tego użytkownika(KLIKNIEJ W TEN NAPIS)[/center]

Opublikowano

CaM nie przyznaję ci racji też kiedyś mocno hackowałem na cracked dostałem bana i napisałem do supportu pb na ile po kilu godzinach odpisali że na ip. Może w jakimś codzie nie ma bana na na ip a black ops to co? hmm... steam blokuje cie na ip. wiem bo testowałem pare hacków ;).

GO - HARD SERWER HARDCORE! 350 SLOTÓW, TS3, YOUTUBERZY, RANKING, STATYSTYKI!

START 29 LISTOPAD 19:00 (PIĄTEK)

DOPRACOWANY BARDZIEJ NIŻ MCHC I GODNY PRZECIWNIK SKKF!

--:>>GO - HARD<<:--

Opublikowano

Mało kto daje bana np ip, teraz prawie każdy ma dynamiczne nie ma to sensu ban na hosta... czyli np na IP z netia a nie z pukawka.pl... więc na hosta się tez nie daje bo dużo ludzi m np netie. Server jest off podaj jego ip może co? bana na podzespoły lol? jakieś herezje głosicie z nie z tej ziemi dają normalnie bana na pb/ pbbans/gv/ pbhub

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...