Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prima Aprilis

vilax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zadzwonie do rodziców i powiem że chce wózek dziecięcy na urodziny :)

Dla kobiety nie mam nic szczególnego. Może symboliczna spóźniona pobudka. Niby na 8 ma jakieś ćwiczenia. Fajnie będzie zobaczyć jak zapieprza z prędkością ekspresu między łazienką i pokojem .

f.png

Opublikowano

Dla rodzinki mam

Powiem ze zapisalem sie do psychiatry i ze mam na jutro umowione spotkanie

Dla siora ahhhh hmm moze jednak sprobuje z tym zegarkiem,sie spozni xD

sstwc.jpg

Opublikowano

Ja zrobiłem tak przestawiłem budzik na 7.00 a godzina będzie 8.00 mama się buzi muwi kur** ty nie w szkole już 8 !! a ja Prima Aprilis ;d

. .

Opublikowano

Moja cała klasa (przynajmniej 3/4 klasy idzie na wagary z okazji tego dnia do McDonalda mamy zamiar tam cały dzień siedzieć ;))

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Upozoruje własną śmierć a jak starzy bedą płakać nad moim łożkiem wtedy ja wrzasne haaaa kurwa nabrałem was

Twój nick pasuje do tego posta.. ;) musisz mieć mądrych rodziców, że się na to nabiorą i to w prima aprilis. ;o

spongebob1.png

Opublikowano

Upozoruje własną śmierć a jak starzy bedą płakać nad moim łożkiem wtedy ja wrzasne haaaa kurwa nabrałem was

O kurde, to by było dobre =P

Opublikowano

Zadzwonie do rodziców i powiem że chce wózek dziecięcy na urodziny :)

Też tak zrobie :D

Jeszcze jakiś żarcik lasce muszę zrobić ale na razie nic fajnego nie przychodzi mi do głowy.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

My dzisiaj w szkole na pierwszej godzinie lekcyjnej zamieniliśmy się z młodszą klasą lekcjami :) My w planie mamy mieć informatyke, a oni fizyke. Weszliśmy do ich sali, oni do naszej... Najlepsze jest to, że na wejściu zrobiła nam kartkówkę - układ pokarmowy człowieka - a to była fizyka... A tym co poszli na informatyke kartkówka z pytaniem "Jak wysyłać pocztę z edytora tekstowego".

Oczywiście musieli nam wjebać nie obecności. Zrobiliśmy to samo jeszcze na matmie :D

1317454587-U195480.png

Opublikowano

U nas w szkole moi kumple kupili prezerwatywę + pianka do golenia ...

Następnie wybrali kurtkę ofiary [dziewczyny] i po lekcjach mówili jej że coś ma w kieszeni ...

Trochę chamski , ale oryginalny. ;]

Opublikowano

A więc to było tak... Dziś nad ranem około godziny 6:66 zadzwoniłem do moich kolegów z K-paxa i spytałem się ich czy mają ochotę rozpieprzyć Sektor 71 na K-paxie. Odpowiedzieli że chcą. Polecieliśmy tam i naszymi superplazmatycznymi brońmi zrobiliśmy tam rozwałkę. Nie żałowaliśmy nikogo. Gdy nam się znudziło ożywiliśmy hitlerowców i zrobiliśmy z nimi to samo co z falazenami na K-paxie. Około godziny 11 wróciliśmy na Ziemię aby polansować się na mieście. Moi koledzy poszli do burdelu, a ja skoczyłem do McDonaldsa po frytki i cheeseburgera. Spotkaliśmy się na rynku, oznajmili mi, że muszą wracać do domu gdyż ich matkoojcowie muszą otworzyć słoik z oczami psów falazenmatycznych. Ja poszedłem do szkoły i dostałem opieprz od rodziców, że szwędam się po innych wymiarach :)

9cd5f804379a.jpg

Opublikowano

A więc to było tak... Dziś nad ranem około godziny 6:66 zadzwoniłem do moich kolegów z K-paxa i spytałem się ich czy mają ochotę rozpieprzyć Sektor 71 na K-paxie. Odpowiedzieli że chcą. Polecieliśmy tam i naszymi superplazmatycznymi brońmi zrobiliśmy tam rozwałkę. Nie żałowaliśmy nikogo. Gdy nam się znudziło ożywiliśmy hitlerowców i zrobiliśmy z nimi to samo co z falazenami na K-paxie. Około godziny 11 wróciliśmy na Ziemię aby polansować się na mieście. Moi koledzy poszli do burdelu, a ja skoczyłem do McDonaldsa po frytki i cheeseburgera. Spotkaliśmy się na rynku, oznajmili mi, że muszą wracać do domu gdyż ich matkoojcowie muszą otworzyć słoik z oczami psów falazenmatycznych. Ja poszedłem do szkoły i dostałem opieprz od rodziców, że szwędam się po innych wymiarach :)

ja_pierdole.jpg

Wyjdź spamerze.

Co do tematu to klasyczne przestawienie zegarka o godzinę do przodu :)

Opublikowano

@JołZiomNew

Fajne :P

@Up

Tak samo spamujesz jak on i wszyscy w tym temacie. Wyluzuj :O

@Top

Nie poszedłem do szkoły, żeby uniknąć takich rzeczy xD

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ja powiedziałem mamie tak :

A:Mamo mam dobrą i złą wiadomość. Którą chcesz najpierw ??

B:Dobrą...

A:Dostałem trzy 6 w szkole

B:Bardzo się cieszę... Nie masz już szlabanu... A jaka jest ta Zła ??

A:Żartowałem :]

tCGj4L.png

Opublikowano

Ha Ha za dużo WWE w głowie :) co Ty chcesz The Undertakera naśladować ?? ^^

A co do tematu :P dziś swojej dziewczynie zrobiłem fajny prima :)

Upozorowałem że się całuję z i dną :) ale po 1.) to nie był pocałunek :) 2.) to był chłopak :) i to była " blondynka " z peruką :P i z dużymi " piłeczkami "

Dla rodziców , dałem rachunek z telefonu :) który przez neta był podobny :) wydrukowałem ... i pieczątka na niby i kwota wynosiła 300 zł :) ale się wkur ... xD

Dla brata , włożyłem mu do plecaka stare książki :) i poszedł tak do sql :)

A sam padłem hmmm , tata mi spuścił paliwo z quada :) i się " spóżniłem " na ćwiczenia :) tyle że godziny były przestawione :)

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

chuj, że miały być pomysły, a już po, ale zrobiłem tak.

- mamo, mam 4 zagrożenia.

- ty mnie do grobu wprowadzisz.

- żartowałem.

- no serio mnie do piachu wyślesz.

- tak naprawdę, żartowałem z tym, że żartowałem, serio mam 4 zagrożenia.

*sceny drastyczne.*

#up

dlaczego tak mało emotek? :<

Opublikowano

Ja starym budzik o 1 h do przodu przestawilem jutro beda cyrki ;p hehehehehee

Zwolnią rodziców z pracy to będziesz miał prima aprilis kurwa :D

Ja zadzwoniłem do kumpla i powiedziałem że patrzę jak jego Laguna

odjeżdża na lawecie :D

@down

napisałem co zrobiłem przedtem :D

Więc jaki problem ? ;p

Opublikowano

Szkoda bo już po pirma aprilis :P

Ale wystarczy wymyslec cos głupiego...

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...