Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraf'Owe Lata - Let'S Play'E

GieterName

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja to bym polecał przed kręceniem filmiku napisanie tekstu żebyś się nie zacinał

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

#MabiGodi

Mało ostatnio gram, więc nie chciałem trzymać miejsca ;)

A skąd wiesz? :)

#razor3254

Szczerze? Kręcę ze spontanu i tak uważam, że źle nie jest ;) A nie chcę brzmieć jak jakiś robot ^^ Trochę pomyłek i humoru nie zaszkodzi (tak myślę :))

PS. Sorrka, razor, wyklikałem twoje spoilery ^^ Ciekawość! :D

Jeżeli pomogłem, nie żałuj, kliknij (+) :)

Zapraszam na mój kanał na YT, ciekawe let's play'e :)

GieterName - Ciekawe Let's Play'e i nie tylko!

Gość TheMorteMaster
Opublikowano

Filmik 10/10 sub oczywiście ;P czekam na 13 odcinek ;).

Opublikowano

Nagrywasz całkiem nieźle, ale sam MineCraft to dla mnie za mało, aby dać ci suba. Spróbuj nagrywać też z czegoś innego (najlepiej, jeżeli nie ma z tego dużo zagrajmy w), bo MC nagrywa tyle ludzi, że aż wstyd z tego nagrywać (po cholerę to zacząłem nagrywać -.-).

Ps. Przestań z tym odświeżaniem...

Ps2. "za każdym razem kiedy RESFRESH'ne dostaje z 4 nowych widzów" - czyli robisz to tylko dla popularności, czy po prostu się tym chwalisz?

Opublikowano

Roman napisałeś czy robi to tylko dla popularności czy się chwali , to jego sprawa chłopak wkłada w to dużo pracy i to chyba logiczne że zależy mu na popularności bo nie robi tego dla siebie.

Opublikowano

#RomanPL79 Co do Let's Play z innej gry. Jak skończę escapecraft, planuję zacząć let's play z innej gry.

Co do minecraft'a seria Minecraft cribs i minecraft'owe lata mimo wszystko i tak będą :)

A jeśli chodzi o refresh, taaak, robię to dla popularności, ponieważ nagrywam dla widzów :) Czy to dziwne?

Jeżeli pomogłem, nie żałuj, kliknij (+) :)

Zapraszam na mój kanał na YT, ciekawe let's play'e :)

GieterName - Ciekawe Let's Play'e i nie tylko!

Opublikowano

@UP Nie - po prostu z ciekawości pytałem :P A co do robienia Zagrajmy dla popularności, to niestety teraz dziwne to nie jest (raczej dziwne jest teraz, jak ktoś zagrajmy robi - bo lubi, anie dla popularności)

@2UP Nie każdy robi dla popularności - taki LCSintrax‏ robi Zagrajmy - bo lubi, ja w sumie też w większości robię zagrajmy, bo je lubię (choć nie mówię, że nie zależy mi też na popularności)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...