Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Supply Case's - rare items

ProRivenn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co wylosowaliście z Supply Case? Mi się udało: MP5 RAS, USP TACTICAL i M4CQBR. Ilość dni to: 7 days, 1 day, 30 days. Jak nie wierzycie, możecie sprawdzić na strone combat arms. Mój nick to: Ruskii.

Opublikowano
Witam, co wylosowaliście z Supply Case? Mi się udało: MP5 RAS, USP TACTICAL i M4CQBR. Ilość dni to: 7 days, 1 day, 30 days. Jak nie wierzycie, możecie sprawdzić na strone combat arms. Mój nick to: Ruskii.

Ja ostatnio M4A1 CQBR na 7 dni ;p I jestem zadowolony bo praktycznie zyskałem 1k ;)

Skyline_PL.gif
Opublikowano

Mógłbyś jaśniej ? :D

EDIT:Już wiem oco chodzi :D znalazłem -Google nie boli

(06:45 PM) []-DJ_SPEED_HAK - Mam twoje IP wiec moge z twojm kopem robic wszystko co bede chcial wiec nie prowokuj

(06:43 PM) []-DJ_SPEED_HAK - i nie jestem 15 latkiem jest duzo starzy od ciebie i Lukiego wiec mnie nie wkurw.. bo ci kur... kompa alt+ctrl+dlet czyli po kopie bedziesz mial i mi gowno zrobisz

Mówią ,że ja jestem dzieckiem

xD

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

A ja 30dni g36e <_<

0[] 50[] 200[x] 400[x]750[x]1000[x]

SORY ZA PISOWNIĘ

Pomogłem daj 5*

Opublikowano

Ja mam najgorsze: m570 CQB 1 dzien iiii m570 CQB 1 dzien, 3dni m4a1 i 7 dni ak47 ^^

Pewien naukowiec z Argentyny dowiódł, że ludzie z małym ilorazem inteligencji czytają posty na forach, trzymając rękę na myszce.

Nie trudź się na jej zdejmowanie, już za późno ! ;)

Text best :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tak samo M24 na 1 dzień :D

(06:45 PM) []-DJ_SPEED_HAK - Mam twoje IP wiec moge z twojm kopem robic wszystko co bede chcial wiec nie prowokuj

(06:43 PM) []-DJ_SPEED_HAK - i nie jestem 15 latkiem jest duzo starzy od ciebie i Lukiego wiec mnie nie wkurw.. bo ci kur... kompa alt+ctrl+dlet czyli po kopie bedziesz mial i mi gowno zrobisz

Mówią ,że ja jestem dzieckiem

xD

POMOGŁEM DAJ +

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

pp19 camo 30 dni

l96 black magnum 1 dzien...

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Elo ja wylosowalem pp19 na 7dni Scorpiona Black na 1 dzien dno!!

Jak pomogłem lub nie pomogłem to i tak daj ----------- ale takiego DUŻEGO @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

BARDZO CIE PROSZE NIE ZAWIEDŹ MNIE

----/code]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...