Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Metin Gra Dla Ludzi Z Kasą ?

XxXCyrusXxX

99Lv ani złotówki na is  

132 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wbicie 99Lv bez wydania na is nawet z?otówki jest mo?liwe ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem ciekaw, gdzie pójdzie się expić jak nie do V2. A z tego co pamiętam, wejście jest możliwe tylko za SM ( przepustki ).

Taka jest prawda. Gra bez wyłożenia pieniędzy jest możliwa do pewnego lvla. Można powiedzieć iż gra bez kasy to demo.

113331483371297180698.jpeg

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP zawsze można iść nna deski w świątyni ;) da rade ale bez eq wybonowanego ciezko bys mial ale idzie przeciez kupic od graczy ;)

Jasio90.png
Opublikowano

Jestem ciekaw, gdzie pójdzie się expić jak nie do V2. A z tego co pamiętam, wejście jest możliwe tylko za SM ( przepustki ).

Taka jest prawda. Gra bez wyłożenia pieniędzy jest możliwa do pewnego lvla. Można powiedzieć iż gra bez kasy to demo.

da si bez v2 ja wbilem zamist v2 caly czas dt robilem i od 60 levlu do 75 wbilem i potem grota.Dla chcacego nic trudnego.

Opublikowano

da si bez v2 ja wbilem zamist v2 caly czas dt robilem i od 60 levlu do 75 wbilem i potem grota.Dla chcacego nic trudnego.

Idź archerem sam na dt :)) No powodzenia. Musiałby Cię ktoś ze sobą zabrać. A jak nie ?:)

A co do dech w świątyni. 75 raczej nie wbijesz.

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Idź archerem sam na dt :)) No powodzenia. Musiałby Cię ktoś ze sobą zabrać. A jak nie ?:)

A co do dech w świątyni. 75 raczej nie wbijesz.

A pisze ze archerem nie podal postaci.Ja tak wbilem szmanem haler jakos i nie narzekam.Widocznie jedni nieumieja grac jesli levelu bez is nie umieja wbic.Wszystko mozna tylko kwestia czasu.

Opublikowano

80 + bez IS'u to nie problem , dalej niestety nie ma bata , trzeba kupić pelerynki itp.

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

da sie wbic 99 lv eq mozna kupic wybonowane spokojnie. na forum są aukcje max na handlu jest 12kk <kamyki> i max cena jaką widzialem to 10kk na kirianie za stal stal+9 full bony kd ^^ fms sr 48% 20 grota stal kiedys też

@ ZeTrax co ty pierdolisz o pelerynkach ?... w grocie są agresywne moby.. wiec po co pele nawet wp bez strachu zlura i strach zalączy i jazda.. da sie wbic lv pierscien expa z metka daje wiecej niz z is.znam kolesi ktorzy na is nie wydali nic tzn tylko przepustki i wbijaja 92-96 lvle. wiec do 99 tez dadza rade ^^ to po 1 po 2 a czy sm nie mozna kupic za kase w metku ? w dt teraz nie problem zarobic 70-75 wp na metku mordu w 1 dzien wyrabia 1,5kkk-2kkk nawet

@ Marcin25 ile wbijales od 60 do 75 w dt? myslę ze z 3-4 miechy po 10h dziennie dt latałes bo innej opcji nie ma ja w miecha wbilem 60% i dziennie dt robie okolo 6-7 razy

@ przepustki też sie da kupic te z skrzyni wiec nie ma problemu

76561198017353072.png
Opublikowano

Metin2 , to przeważnie gra dla ludzi z kasą .

Nie ma nikogo , kto by nie wbił 90 lv + bez IS

po prostu nie da się osiągnąć 99lv na PL bez IS , sorry ale taka jest prawda ^^

Opublikowano

To jest możliwe ale było by bardzo ciężko z wbiciem 99 levela bez IS, ponieważ do antlantydy trzeba wybonować eq.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Gość Mounthains
Opublikowano

Dla mnie to wszystko idzie na psychikę. Pomyślmy. Jesteś nowym expisz itp. Poznajesz kumpla. Kumpel spoko itd. Grasz i expisz z nim cały czas, gdy kumpel zdecydował się kupić coś z IS. Ty stanowczo powiedziałeś, że nie kupisz. Gdy widziałeś o ile prościej mu się gra sam chciałeś to samo mieć i kupiłeś to samo co on. Dla mnie prędzej czy później kupisz coś. To moja opinia ;).

top@ Dla mnie się nie da ;).

Opublikowano

Wbijesz ten 99 bez wydawania ani zł, wystarczy że znajdziesz sobie dobrą gildię, w której jest masa przydupasów którzy wysyłaja SM za free lub za pomoc / małe kwoty yang ... (oczywiscie dobra gildia to od ~75 lvl)

Opublikowano

Jak UP

ja sam na PL gralem wprawdzie na IS do 70 lvl. ale potem juz nie wydawalem zadnej kasy poprostu za yang /itemy znalem uczciwych graczy ktorzy to nie sms wysylali SM ale i przelewem wiec mialem spory pozytek z tego i tak bez wydania zlotowki od 70 do 78 wyexpilem ten lv

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

No można nie wydać tylko przez darmowe SM , które są TuTki na mpc z tym. :>

Teraz darmowy IS opanował już połowę mpc :)

Więc po co kasę już wydawać...

Dla mnie to jest tak.

Na 40 lvlu , poczujesz że ciężko się expi - kupujesz pierścien.

Na 55 - tak samo.

No kiedy nazbierasz kaskę na fonie każdy kupuje. - lepiej pójść na prościznę.

Dla mnie jest tak , że jest niemożliwe wbicie 99 lvla bez IS`a.

Opublikowano

Przecieć jest tak 65Lv maksymalnie w V1 a np do 75 gdzie wbijesz jak nie v2 ?

nie czytasz co inni pisali ze sie da od 60 do 75 na DT pieczary.chyba ze nie dajesz rady to wogle nie graj w gre.

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

Moim zdaniem wbijesz 99lvl bez is'u. Troche ci to zajmie ... Ale da rady wbić.

b_560_95_1.png

Nazwa Serwera : Cs-Natural [ FFA/BF2 ]

IP: 195.42.112.206:27033

Ilość Slotów : 16

Uptime : 24/7

Forum Serwera : Pisz PW, gg : 11579780

Typ Serwera : FFA + BF2

Fast Download : Tak

Opublikowano

Ja mysle ze to jest do wbicia..

Pamietacie jak groty nie bylo?? a90 lvle biegaly.. expili w red lesie wiec przy dobrym zapale mzna i tam sie troszke pomeczyc potem jak sie juz dorobo bo w red lesie mozna na metkach 90 to kupic jakies eq pobonowane w miare mozliwosci i wyskoczyc do groty dopic kilk lvli.. fakt wymyga to kupy czasu i zapalu ..

Opublikowano

Na Eteorze Gra dosyć popularny judacris . Raz zdarzyło mi się z nim rozmawiać Spoko Koleś :) Rozmowa zeszła na Temat o SM. W tej chwili ma 91 lvl który wbił bez IS :) więc się da Mówi że PD Z metków nadropił i chyba wydał 30zł sms'ami :D Powiedział że woli wypić piwko z kumplami niż na SM .

Myślę że dłuszą chwile czasu by zajęło , ale by się To osiągnęło

OndteAw.png

Opublikowano

SM można zarobić za sponsorpey itp, jak to któryś z kolegów UP powiedział, ale bez IS raczej nie wbijesz 99levla.

Mam głęboko w d***e, czy dasz mi add.png czy delete.png.

Jeżeli Ci naprawdę pomogłem kliknij w grafikę znajdującą się poniżej.

pajacyk1.jpg

Ciebie to nic nie kosztuje, a możesz pomóc głodnym dzieciom!!!

Opublikowano

UP@

Rzadko co sa tacy ludzie

Oczywiscie tez wole wydac na piwo z kumplami ale np.taki FuBu kilkanascie tysiecy zl woli wydac na metina

LuKK prawda znam osobnika ktory tam wbil 93lvl,w 2miech od 86.Dlugo expil ale wbil

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...