Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Metin Gra Dla Ludzi Z Kasą ?

XxXCyrusXxX

99Lv ani złotówki na is  

132 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wbicie 99Lv bez wydania na is nawet z?otówki jest mo?liwe ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zależne od umiejętność

ZBIERAM ------

DAJ MINUSA !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,

gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

7745956.jpg

Mój net xD

Opublikowano

jest to mozliwe jezeli bys kupował eq wybonowane (ale raczej takiego nie znajdziesz) na lv 75+ bo zeby expic w atlantydzie do 99lv trzeba miec duzo hp i bony na diabły itp ale do 75 spokojnie dasz rady

Ale jest tez opcja zdobywania sm za free poprzez wypełnianie reklam.

Bywalec
Opublikowano

w metina mozna nie wydawac zl ale praktycznie nic nie zrobisz dobrego wydająć zl na przepustki,pierscienie expa,rekawice zlodzieja zrobisz cos wiecej

.

Opublikowano

możliwe..

ale na pewno dłużej byś wbijał ten lvl niż z IS.

możesz też powypełniać reklamy i ani złotówki nie wydasz a Sm będziesz miał :D

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Powiem tyle. 75lvl da się wbić bez problemu bez korzystania z IS (wiem z mojego przykładu). Wyższy też się da, ale do tego trzeba kupić eq zbonowane. Co też nie jest jakimś problemem dla gracza, który potrafi zarobić, więc moim zdaniem da radę wbić 99 bez IS, ale jest to bardzo ciężka i męcząca praca.

Opublikowano

Dalej wypowiadać się to jest raczej taka ankieta

ja myśle że 50/50 bo do groty to te skrzynki z bonami lecą i można sobie w sumie eq wybonować ale najpierw trzeba się utrzymać w tej grocie

"...Jeszcze raz mnie obrazisz - odetne Cie od slonca..."

;)

Youtube_logo.jpg<----Mój kanał

Daj Mi -

;)

[Tut]Jak pobierać z pełną prędkością

Opublikowano

Da rade wbić upragniony 99 lv , ale trzeba jednak wiecej poświęcić czasu na grę , mieć odrobinę szcześcia i zapału.

Zawsze można korzystać z sponsorpay. ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

jest to mozliwe tak samo jak wbicie 99 bez zabicia chociaż 1moba poprostu exp w pt/otwieranie szkat z których leci dos ;D

ps bez wydania na is ani zl owszem lecz bez is raczej nie szczegolnie ciezko by bylo od 65 do 75 a potem to lajcik

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Około 75 poziom wbijesz bez Problemu. Potem jest już trudniej trzeba wybonować EQ itp.

Moim zdaniem wbicie 99lvl jest NIEMOŻLIWE ...

Opublikowano
swój cofania umiejętności

jakiś nowy item w IS? dawno nie zaglądałem ale troszkę im gramatyka siada.

co do tematu myślę że bez is wbiłbyś koło 70-75 potem exp by za wolno leciał i jakbyś nie wydropił pierścionka expa to byś mimo wszystko kupił. no chyba że kupować yangi na allegro i w grze kupować już wybonowane eq ale to już też wydawanie pieniędzy.

classes06.png

Opublikowano

Sposoby na darmowe sm sa

Wiec juz nie wydam zadnej zlotowki :)

Proste,na przepustki mam,na zmiane i dodanie bonow mam i na pierscien expa tez

Yangi na allegro mi nie sa potrzebne skoro ja pykam z 2kkk na kronosie dziennie

sstwc.jpg

Opublikowano

No nawet jesli

To po co wiecej

Przepustki,pelerynki(czasem) i pierscien expa

I starczy by zajebiscie expic

Mi sm do szczescia niepotrzebne

Jak mam 73lvl to musialem se przez te reklamy tylko 230sm zeby grac przyjemnie ;)

sstwc.jpg

Opublikowano

Chyba na wikipedii metka było nawet na pisane, że jest możliwe wbić 99lvl bez używania is, ale oczywiście będzie to trwało kilka razy dłużej:P

satans.jpg

Dusza LuCka jest nieśmiertelna!!! Czerwony to krew i piekło więc zbieram-

Opublikowano

pierścienie możesz zdobyć również z gry (szybszy exp) zbonowane eq - żaden problem powoli możesz zdobyć bardzo fajne itemki uważam że da się wbić 99 bez "dopalaczy" ale potrzeba na to bd dużo czasu, chęci oraz cierpliwości

Opublikowano

Jak juz gadacie o Pl'u to z Metin2.pl ma być niezły HARD SERWER bo ma byc to 120lv exp bd trudno BARDZO

Ale kto powiedział, że obowiązkowo każdy nabije powyżej 99?

Pewnie to zrobią i wyłącznie dla ludzi siedzących tylko dla powiększenia sobie punktów PD.

Ja na razie na IS. nie wydaje, nie ma takiej potrzeby przynajmniej.

Nabicie w dzisiejszych czasach -/+ 80poziomu nie stanowi problemu bez wydania kasy na grę, jeżeli mamy odpowiednie sposoby na yangi.

Opublikowano

Czy ja np. wbije 99Lv jeżeli nie wydam ani zł na Is ? Pomijając już te przepustki do v2 i zwój cofania umiejętności.

Jeśli masz wolne 4-5 lat to jasne że wbijesz bez PDków z IS'a

1300907102-U198706.png

Sygnatura by

dudsonowa

Opublikowano

Da się wbić na pewno upragniony 99, ale zajmie to bardzo dużo casu. Ja bez wydania na IS w wbiłem 79, a później zacząłem troche tam pakować.

@Off Topic

Może ktoś podać link na sm za reklamy? :D

Opublikowano

będzie cieżko z tym 99 , bo pasowało by do groty eq bonować itd.

Co ty gadasz.Ze skilami sie pomyliles i teraz kolejne bzdety piszesz.Eq mozna kupic wybonowane kazdy serwer nawet s25 juz jest stary w sensie ze dlugo zalozony.Inni za IS bonuja a ty za ayngi kupujesz wiec bez IS mozan wbic i nawet bez V2 tez.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...