Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Limity - Rapidshare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie sposob jak uniknac uciazliwych limitow na Rapidshare (przypominam ,ze uzytkownicy neostrady omijaja poprzez rozlaczenie i ponowne polaczenie :P)

1.Wbijamy na strone http://anonymouse.org/anonwww.html

2.W okno ktore wyskoczy na stronie wpisujemy link z rapida po czym klikamy surf anonymously.

3.Odpali się wam stronka rapida, dajecie free i dalej juz wszystko jasne. i tak powtarzacie operacje. Czyli po prostu wrzucajcie linki rapida przez:

http://anonymouse.org/anonwww.html

Mam nadzieje ze pomoglem :)

neveskkftr5.gif

kspfanlw7.jpg

sandecjaon3.jpg

stalfansz1.jpg

Opublikowano

niestety anonymouse nie dziala na wszystkie stronki ;/ btw jakie macie transfery tym? Anonymouse to poprostu wejscie przez proxy wiec ktos mogl sciagac niedawno wiec i tak moga byc limity, no ale dla kogos z LANem to zawsze jakies wyjscie jest.

Osobiscie bardziej polecam zmienne IP (chello w szczegolnosci ;p)

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Transfery sa stosunkowo cienkie niewem dlaczego :( ,ale zawsze jak sie ma czekac ta 1h czy tam ile to mozna zassac to 100mb przez ten czas :)

neveskkftr5.gif

kspfanlw7.jpg

sandecjaon3.jpg

stalfansz1.jpg

Opublikowano

Jeszcze jeden minus tego sposobu nie można ściągać pliku 100 mb + no i Po 2 nie tylko użytkownicy Neo mają zmienne ip :-)

bez gif.

• 6 lat później...
Opublikowano

mi nie działa

japierdole większego odkopu tematu to ja jeszcze k***a nie widziałem na tym forum. zobacz że ten temat został założony 7 lat temu........

@topic

nie działa, ale nie dziwię się, bo temat jest stary

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...