Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny Dzwiek

aroFaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

nawet mi nie mow o herobrine :) czytalem duzo nie wierze ale sie boje :D wiem ze to glupie^^ poprostu taki jestem :)

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Ja też kiedyś bałem się potworów, nawet jak wiedziałem, że zawsze gdy już prawie umieram moge przelaczyc na peaceful. Tak to juz jest.

Trzeba się przyzwyczaić, najlepiej wykop sobie jakąś jaskinię pod domem, zaciemnij i zamknij ją i wtedy potwory ciągle będą ci krzyczeć. Ja tak zrobiłem i jest spoko ;f

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

2 Godz temu kiedy juz zbudowalem wieze z 48 klockow w gore i bylem na samej gorze to znowu byl ten wydech. wiec nie mowcie mi ze to moze byc kopalnia na takiej wysokosci :D

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Odsluchalem ten glos i naprawde straszny ;) Herobrine tez sie boje troche bo kurde narobili filmy 0_O :D aroFaz czy jak to tam umiesz np. w gimpie lub photoshopie naniesc 2 obrazy na siebie ?? Jak tak to sciagnij CartoGraph zrob najpierw normalny wyglada mapy potem w trybie CaveMode nanies na siebie i zobacz czy pod twoja chata jest jakas jaskinia. Jaskinie sa zaznaczone zielonym i niebeiskim czy jakos tak nie pamietam bo nie uzywam ;) Jak jest jaskinia znaczy to ze od jaskini to idzie :D

Opublikowano

skoro dźwięk w minecrafcie jest globalnie wyłączony przypuszczam, że to może być zmęczona mama za twoimi plecami, lub zmyślanie, w celu wystraszenia użytkowników forum.

Opublikowano

@up Lol? :D No nie gadaj.

Ten dzwięk to pewnie ufo za oknem :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Ej ja tez słyszałem ten dzwięk... jakby jakis potwór wył... i nie ściemniam w trym miejscu z ręka na sercu mówię ze słyszałem taki ryk dziwny i to zaraz na początku nowo stworzonej gry na 1.3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak tak to ja chodzę po waszych światach i wydaje odgłosy, straszę was ^^. To na pewno mój duch mogę się założyć. Ale nie nazywa się Herobrine tylko Dzadiobrine xD

A tak na serio hmmm.... może to komputer wydaje dźwięki?

@Down

Było już to...

@edit

Sprawdziłem, u mnie też te dźwięki są ale straszne to one nie są moim zdaniem one mnie śmieszą :D

ani2k.gif

Krytykuję Wszystko Co Napotkam.

Zbieram plusy

Jeden Klub, Wiele Marzeń, Miliony Kibiców.

Opublikowano

Pewnie dzwiek jakiejś jaskini

10 Postów V

20 Postów V

50 Postów X

100 Postów X

150 Postów X

200 Postów X

250 Postów X

Daj ----

Opublikowano

Ja się nie boje herobrine'a bo nim jestem :D mam nick herobrine i skin z białymi gałami :D teraz już żadna kopia herobrine'a mi nie podskoczy!! muhaha (szyderczy śmiech)

a co do cave sound to też sądze że są straszne więc chyba je wywale z folderu cave :D sądze że ten hyyyyyyuaa to cave 13 a duch kobiety to cave 10 ale nie jestem pewny :P

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A ja wiem jakie to dźwięki ! :P

cave9.ogg to jest to BUM BUM BUM, cave10.ogg to ten dźwięk który na początku słyszałeś a cave12.ogg to krzyk kobiety :) liczę na +

Nie bój się, te dźwięki informują o tym ze pod tobą jest cave system (jaskinia), najlepiej z folderu sounds usuń folder cave i już się przestaniesz bać :) A czemu się pojawił gdy miałeś Sound na OFF ? Ponieważ notch chciał zrobić

"żart" i nawet kiedy wyciszysz dźwięk te informujące straszne dźwięki są. ;)

mca.png
Opublikowano

Też takie coś słyszałem ale nie w jaskini czasem w nocy, w domku na wzgórzu, na wieży, jak sobie po polance szedłem a w dodatku jak sam gram w mc to dzieją się różne bardzo dziwne rzeczy

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ludzie co wy gadacie to na 100% nie był herobrine. Herobrine to fikcja bo dlaczego notch miałby to dodać a co do tych dźwięków na tej wysokości to prawdopodobnie bugi. I pytanie: Masz pirackiego MC?

Opublikowano

Boje się przerażająco dźwięku cave.1 jak głosi przepowiednia ON jest za tobą przed lub obok 30 kratek więc wiesz...

WoW witaj!!!

Opublikowano

ale ty glupi

odkopales stAAAAaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAry temat sprzed dawna

chodzi o ten matitom

jakies glupki w google znajda temat i od razu sie rejestruja na mpc , nawet na date nie spojrza

raport

edit

I pytanie: Masz pirackiego MC?

co to ma niby do rzeczy jaki on ma ( przeczytalem caly temat bo ciekawy xD)

6rlpEiq.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...