Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Cos Co Pomoze Odpalic Sf2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przekopalem forum i nie pomogło

Poszkuje lunchera do sf2010 tak zebym mógł odpalić edytowane pliki... bo pobrałem juz to http://www.mpcforum.pl/topic/290808-dl-mc-2010-v2-launcher/, ale wyskakuje mi blad jak klikam start, oraz wgralem logininfo.py (spapralo mi locale i jeszcze błąd wyskoczył "could not execute metin2.bin5"). Druga sprawa to potrzebowałbym spolszczenia NPC i paru questów. Reszta jest git.

Bede cholernie wdzieczny :) odpale + lub - jak kto lubi

Z dołu dzięki :P

bb6afecc015f0d43e0f69c81935f5e10_1.jpg

Opublikowano

launcher tima tez nie pomaga pisze ciagle ze zostaniesz polaczony ze serwerem... moze mam zly 2010ClientHelper - (waga 95 744)

@Edit

Znalazlem swoje stare pliki i o dziwko chodzi launcher tego co uploadowales pemo ;p

Jeszcze to spolszczenie i z glowy bedzie ;p

Opublikowano

Zainstaluj od nowa metina z 2010r i wklej to

To jest ukryta treść, proszę

Następnie spróbuj użyć tego launchera od tima (najnowszego) - musisz wypakować root i zmienić serverinfo.py pod swój server. Jeśli on nie zadziała, to dopiero wtedy użyj ''surki'' (MC 2010 V2). Przeczytaj dokładnie instrukcje obsługi.

@Dawaj te questy tu...i npc

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

locale_string.txt to nie wiem czy moge sobie podmienic z plikow Insomni ? Czy na tych sf2010 bedzie trybic ladnie?

Ogólnie to to co sie da z tego pliczku spolszczyc, lub podmienić :D

[DL]

[sK]

Jedyne co mam to to:

Spolszczone menu "kobyły" :P

Opublikowano

Zainstaluj od nowa metina z 2010r i wklej to

Następnie spróbuj użyć tego launchera od tima (najnowszego) - musisz wypakować root i zmienić serverinfo.py pod swój server. Jeśli on nie zadziała, to dopiero wtedy użyj ''surki'' (MC 2010 V2). Przeczytaj dokładnie instrukcje obsługi.

@Dawaj te questy tu...i npc

Launcher od tima nie chodzi. To MC 2010 V2 chodziło, ale coś przestało teraz mam tak ze zaloguje się wybiorę postać ląduje się mapa dojdzie pasek do końca i wyłącza metka :( No ja już nie wiem... może ten Launcher ma inny pong moje game jest stąd http://www.mpcforum.pl/topic/316891-downloadgame-2010rok-v4/ (150lvl) pong w tym game patrzalem to jest taki 1234abcd5678efghNULtesttesttesttest. No nie wiem co z tym jest... nie mam na to sil. Na patchowanym Metku z 2011 wszystko ładnie chodzi, ale to nie załatwi bo przecież chce na edytowanym metinie testy robić.