Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc mam zamiar zacząć grać surą na PL`u mam zamiar wbić 35lv i już nie expić (Coś jak Loth czy jak mu tam :D ) tylko wersja sura i mam takie pytanie jak rozłożyć staty obliczyłem że do rozdania mamy 102 Pkt i jak rozdać tz ile powinienem miec Inta siły i wita na 35lv żeby brać duże dmg sura WP skille bd mieć tylko czarowane ostrze i czarowana zbroja Prosze o odpowiedz Dam + ( lub - ) oraz 5 :)

Ja jednak dalej oczekuje na odpowiedzi na moje pyt bo nie jestem przekonany do tego full inta Zobaczę co inni napiszą

Kiedyś tu coś będzie :f

Opublikowano

jak bym miał tak spróbować farmić to poleciał bym max int bo czarowane ostrze

def z czarowanej zbro(też przecież int)i a pz z itamków z bonusami

strach lepiej sie sprawdza moim zdaniem niż czarowana ale to tylko moje zdanie i można sie z nim nie zgadzać

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Bywalec
Opublikowano

sura wp jest bardzo dobry mam osobiscie 74lv polecam ci dawac na maly lv 50:50 int i wit oczywiscie bojo skille to 1 czarowane ostrze 2 zbroja a i jeszcze jedno musisz miec eq na inta znaczy: kolce na 22lv to hyba zlote i miecz na jaki kolwiek lv ale z intem a po co? zakladasz ten miecz wlaczasz skille i dopiero fms zakladasz a zeby byc jak Loth musisz wydac sporo zl

.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...