Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co lepsze ? red las vs dt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanko co wy byście wybrali jak bylibyście na moim miejscu.

Więc tak, mam Surke WP 78lvl i jestem w trakcie expienia buffki do 75(ma71). I co jest lepsze, wbic 78 i isc na metki do DT, czy na metki 90, albo wbic 80 i chodzic na metki 90. Moje skille to: Ostrze G1, strachM9, zbrojaG1, wirekG1, paluch 10. Wit max, int max, 74sila. Surka do expa. Albo możliwa jest opcja wbicia 86 lecz wtedy byłby chyba lipny drop z metkow 90 (tak słyszalem od kumpla). Korci mnie wbicie tego 80, gdyż chce wymienić egzo+9 na brzegowe lecz na 80lvl jest ono +1 i sie troszke nie oplaca.

Opublikowano (edytowane)

najlepiej chodzić na metki 90 lv , większy zarobek + exp tez tako jako leci . ^^

Edytowane przez Alaric
^^ ...

1301505403-U318385.png

Opublikowano

No nie wiem :P

Bo w dt za kowalem tam metki morderstwa sie ladnie respia :)

Ale jednak wybralbym las,czesto stalki kd +4 i inne smieci :P

sstwc.jpg

Opublikowano

Na 86lvl w red lesie dropią stalki z tych wierzb.

ale bardziej opłaca się metki 85/90lvl, zawsze trochę expa pójdzie i fajne itemki.

Czasem możesz wybrać się do dt na metki mordestwa + kowal i ripper

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Stanowczo doradzam metki 70 w DT, w 1 kamyk na 1h przy odrobinie szczęścia dropniesz, a znalezienie metka 90 i sklepanie go zajmie kilkanaście jak nie kilkadziesiąt minut. Zakładając żę hitałbyś takiego metka po 1200 w co wątpie biłbyś metka 85 5min a 90 odpowiednio więcej, wiem co mówię. Stalki w red lecą od 86 -.-

pozdrawiam

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Metki w dt. Jak znajdziesz metka w red lasie to już jesteś koks, ale jeszcze jak uda Ci się go zlać samotnie to już raj

satans.jpg

Dusza LuCka jest nieśmiertelna!!! Czerwony to krew i piekło więc zbieram-

Opublikowano

Zostań parę dni na tym 78 spróbuj na dt po kamyczki itd , jesli będzie ładnie dropiło to zostań dłużej ;) potem wbij ten 80 i ciśnij na metki 85/90

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...