Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][Whitelist][24\7]Freecraft

Dizi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

Ale zrozum, że nie są robotami i, że Cie dodadzą.

Jak dziecko piszesz post pod każdym , żeby Cię dodali.

Opublikowano

kurwa....

Serva nie polecam!

Moge dać parę parę info .

1.Admin nie odpisuje.

2.Zaden admin nie umie postawic cuba

3.To mnie rozjebało... admin stawia cuba nie na moj nick!

4.Pisze "Admin nic nie daje" a teraz admin zrobił sciany z drewna playerowi na dlugosc okolo 25 a wysokosc coś okolo 10!

5.Szkoda servera

Opublikowano

kurwa....

Serva nie polecam!

Moge dać parę parę info .

1.Admin nie odpisuje.

2.Zaden admin nie umie postawic cuba

3.To mnie rozjebało... admin stawia cuba nie na moj nick!

4.Pisze "Admin nic nie daje" a teraz admin zrobił sciany z drewna playerowi na dlugosc okolo 25 a wysokosc coś okolo 10!

5.Szkoda servera

Ja powiem coś od siebie.

Jest to gracz upierdliwy,wkurzający i wyprowadzający z równowagi.

1.Admin odpisuje ciągle jak tylko jest.

2.To chyba oczywiste iż cuba postawić umiemy.

3.Zaszła najwidoczniej jakaś pomyłka a gracz zamiast grzecznie poprosić o nowego zaczął bluźnić na team serwera.

4.Jest to wioska dla graczy i chętnie zrobię to samo każdemu graczowi, a itemów nie rozdajemy.

5.Szkoda to mi Ciebie dzieciaczku. Nic tylko się czepiał,wyzywał lub narzekał na wszystko dookoła.

Opublikowano

Wiesz co? Twoje odpowiedzi są śmieszne.

1.Pisałem do ciebie 2 razy na mpcforum (0 odpowiedzi) w grze też pisałem (też 0 odp)

2.Taaa jasne... to ciekawe czemu MineMaster stawiał cuba 9x10 przez 5 minut a potem jakiś jacostam Przyszedł postawił cuba poszedł a potem pisze do wszystkich adminów że jest źle cub a wy KURWA nic! 0 odpowiedzi!

3.Jakbym grzecznie prosił to by mnie kurwica trafila... aż 2/3 adminow stało kolomnie i nikt kurwa nie zmienił cuba bo admini byli zajeci "stwarzaniem" miasta dla gracza.

4.To ja chce 100x100x100 z diamentu. Na potrzeby graczy!

5.Bede narzekał ,bo mam do tego prawo. A narzekam bo kurwa admini to Cioty!

Server stawia szesnastolatek nie umiejący pomóc bo ma zbyt wielkie ego a ten team to o kant dupy rozbić. Nie dał bym im 1 stocku cobblestona bo by się pozabijali o niego

Opublikowano

@mateusz1424 Człowieku, trzymaj te nerwy na wodzy. Radzę Ci też czasami zagłębić się w otchłań szafy/komody, i wyciągnąć coś więcej niż pudełka od gierek, np: słownik, lub chociażby książki od Języka Polskiego. Elo.

aha.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...