Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Biddenmt2.Pl [Pl] [Dedyk]

Lou.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pewnie imetin.pl atakowal znow szukaja sobie problemow , serwer juz dziala

Szkoda ze is nie dziala i niby mi dodało sm a nie dodaly 2x sms w plecy ;] nie dziekuje dowidze ;]

Opublikowano

Serwer dobry ale problem jest z tym ze co chwile hakuja serwer jakies leszcze;] wlaczajcie ten serwer:X

pzdr xit

cooltext530248489.jpg
Opublikowano

oczywiscie ddos bedziemy kupowac dedyka z lepszym netem jak beda zarobki , najwidoczniej jakis serwer nie powiem jaki szuka klopotow i wrogow

ban.gif

Opublikowano

dziala ten serw? mi nawet strona nie dziala ;c a serwer fajny Pozdrawiam Mad moze da ktos odpowiedz jak najszybciej bo naprwade serwer fajny polecam oby by dzialal! ;]

Opublikowano

Co jest. ?? Wbilem wczesniej.. mailem 13 lv wchdoze teraz eq nie ma.. lvl 1 ten sam nick.. Konia nie moge przywolac.. Za malo PE .. :/

Opublikowano

Jak zobaczyłem kto jest HA to od razu wiadomo że server jest zrobiony po to by zarobić " na bogatych dzieciakach" daje mu jeszcze max tydzień że postoi

Opublikowano

kurwa jakie lagi... co za cwele musza dosowac... zglosic raz na policje to wszyscy przestana a nie kurwa zebym ja mulil na tym 700 minut a pozniej przez debili siedzial i czekal az serw wystartuje...

hersygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...