Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Zwrot Wrót Beta

pltomek3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już 2 życia straciłem przez lagi w ciągu 1min czy jak nie przejdę wrót bo zginę 3 raz to support mi je zwróci, Przez te cholerne lagi?

Opublikowano

Jeżeli przez lagi, to tak :)

Musisz poczekac około 24h od straty życia. Jeżeli system nie zwróci życ, należy pisac do supportu, podając wycinki z dziennika, o stracie życ :)

Mi na PL1, oddali, jak gamme straciłem przez lagi (na protach straciłem, i oddali 3 życia na protach;) ):)

Opublikowano

Możesz nagrać jakiś filmik czy screena zrobić jesli znowu padniesz przez lagi (nie wiem czy to pomoże ^^)

Jeśli to będzie przez lagi NA SERWERZE to powinni zwrócić. Jednak jeśli to lagi bo np. ściagasz film to nie ma mowy.

Opublikowano

Możesz nagrać jakiś filmik czy screena zrobić jesli znowu padniesz przez lagi (nie wiem czy to pomoże ^^)

Jeśli to będzie przez lagi NA SERWERZE to powinni zwrócić. Jednak jeśli to lagi bo np. ściagasz film to nie ma mowy.

nic nie ściągałem

miałem wszystko oprócz strony z gra wyłączone

mam internet 1mb z routera

Opublikowano

nic nie ściągałem

miałem wszystko oprócz strony z gra wyłączone

mam internet 1mb z routera

Z routera kolego, też mam ten problem...

Wiesz, co jakiś czas Twój ruter się "resetuje" przy tym pobierając NOWE IP JEŚLI POSIADASZ ZMIENNE.

No i połączenie tracisz na ok. 5 S...

za duża sygnatura

Opublikowano

Z routera kolego, też mam ten problem...

Wiesz, co jakiś czas Twój ruter się "resetuje" przy tym pobierając NOWE IP JEŚLI POSIADASZ ZMIENNE.

No i połączenie tracisz na ok. 5 S...

Ale mi się to zdażyło 2 razy w ciągu 1 minuty we wrotach naprawiłem się szybko wskoczyłem i ded.

Opublikowano

Przed chwilą straciłem życie w becie na pl3 :P byłem prawie połowe dalej od krych i zaczeły mnie sobie bić i ubiły.. lagów raczej nie miałem jak biłem, wcześniej 2 razy zginełem na małych krychach też byłem daleko i mnie zaczely lać raptem ...

"Gram , Nie Gram, Znowu Gram,

Ale Ponownie nie Gram, Ale chce grać ,

Więc myślę, że i tak będę grał"

:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...