Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Ban Na Konto ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Więc wczoraj dostałem bana za powiązane konta w metin2 . Konto było na inny e-mail . Zabezpieczyłem się NOD Smart Security i wszystkimi zabezpieczeniami . Nie wysyłało mi napewno logów !! GM ostatnio chodzi cały czas i widuje się go codziennie i jak się napisze do GM,a na szept to zazwyczaj on jest .. Pozdrawiam i myślę ,że wy się uchronicie od bana :/

Opublikowano

Próbujesz zasugerować ze tylko cb prześladuje ? jeśli ktoś nie "legalnie" gra napewno kiedyś dopadnie go wymiar sprawiedliwośći ^^

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

ja dostałem pare razy bany ale nigdy nie powiozali mi z moimi głównymi harami ... nie wiem moze w Twoim przypadku poprzez handel doszli ? niektórzy twierdzą ze mogą dość tez przez podobne hasło,nicki,maile lub Ip

a co do bana to jedynie dostałem bo ktoś mnie podkablował

Opublikowano

Wg. mnie to dziwne..

Ale oni już mają swoje sposoby.

Np. teraz zamiast czekać na zgłoszenie o graczu z FB, to sami się teleportują do graczy którzy są długo online.

­

Opublikowano

Widocznie jakoś sprawdzili...

Może logowałeś się na to samo konto + inne z innego komputera(np u kolegi)?

Musieli mieć jakiś powód.

Bywalec
Opublikowano

Jeawl ma racje weszles u kolegi a on mial w tej chwili wlaczonego Sh albo dziwnym trafem przez przypadek dostales bana poradze ci zrob odwołanie

.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...