Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Ustrzec Się Przed Banem?

dudsonowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem zostać gameplayowcem na początku tej waszej kariery, spamowałem wam wszystkim na pw to mnie zlewaliście i nawet żaden(żadna) nie raczył odpisać...

spamowanie to nie jest dobry pomysł. Wystarczy napisać raz, bo potem to denerwuje.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Nawet fajny ten poradnik, widze,że nawet jest edit w globalnym.

Fajnie,że można już podawac linki do stron. To pomocne,żeby zobaczyc statystyki itp.

Konto MPC Ban Mode już skasowane?

Opublikowano

My chcemy RuneScape i Wiedźmaka !

RuneScape już jest na forum. 'wiedźmak' ? ~ Wiedźmin? Jest dział Single Player.

Powereded by Mizzer and Turek28

Opublikowano

Nawet fajny ten poradnik, widze,że nawet jest edit w globalnym.

Fajnie,że można już podawac linki do stron. To pomocne,żeby zobaczyc statystyki itp.

Konto MPC Ban Mode już skasowane?

http://www.mpcforum.pl/user/322101-mpc-ban-mode/

Najwidoczniej tak ;).

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Co do ripowania, to chciałbym powiedzieć, że w 1 minucie 9 sekundzie filmu dokładnie widać moją sygnę z jeffem u jakiegoś innego usera.

Bardzo, ale to bardzo przepraszam za offtop. Pomyślałem, że dobrzy byłoby to tu zgłosić.

Forza Milan ! <3

Opublikowano

Nie wiecie jaki ma admin głos, tak się interesujecie kanałem mpc?

Więc nie miejcie do innych bulwersu, że maja regulamin w dupie..

; )

Opublikowano

Musicie też jeść warzywka na obiadach, myć rączki i chodzić spać przed 22. :)

Takie filmiki nic nie wnoszą IMAO. Są fajne jako twór ale nie jako morał. Jak ktoś jest z recydywy to się nie zmieni. Przed rejestracją na MPC powinny być PLANSZE z obrazkami czego nie wolno. Trzeba by je było wszystkie przewijać przyciskiem DALEJ i dopiero się rejestrować. Skuteczniejsza opcja

f.png

Opublikowano

Nie wiecie jaki ma admin głos, tak się interesujecie kanałem mpc?

Więc nie miejcie do innych bulwersu, że maja regulamin w dupie..

Chuj mnie obchodzi ten kanal ? Napewno wielu innych userów też chuj obchodzi ten kanal jak zarówno ten zjebany regulamin i cała zjebana ekipa moderatorska ale ze strachu (nie wiem czego tu sie bać) nie napiszą tego

Ps. Jak chcecie banować to proszę o temat w zbanowanych z wyraźnie zaznaczonym powodem bana

1342269791-U312181.jpg
Gość Mounthains
Opublikowano

Chuj mnie obchodzi ten kanal ? Napewno wielu innych userów też chuj obchodzi ten kanal jak zarówno ten zjebany regulamin i cała zjebana ekipa moderatorska ale ze strachu (nie wiem czego tu sie bać) nie napiszą tego

Ps. Jak chcecie banować to proszę o temat w zbanowanych z wyraźnie zaznaczonym powodem bana

Specjalnie dam Ci bana i nie napisze topica ;)

Gość kiszkus11
Opublikowano

4:25-4:27 jestem na filmie ohohoho kurwa

Wiem że po 19 powinno być 20 ale zapomniałem o 11 więc teraz jest 11

Opublikowano

Zajefajny głosik :) Szczerze mówiąc to Ci go zazdroszcze :P

Pozdrawiam!

Opublikowano

No dudsonowa masz przepiekny glos, bardzo milo sie slucha <3, rzadko kiedy zauwazam triple post, ogolnie na subforach na ktorych siedze jest malutko spamerow, troche mnie rozbawilo to ze te karane rzeczy zwiazane z postami pokazywalas na forum Metina :D pogratulowac dobrze zmontowanego filmiku i za pieknie zrecenzowany Crysis 2, nie wiem czy wypada ale kto podkladal glos tego pana w tej recenzji?

ps.

no i ludzie mysla ze jak przeklna to nie wiem, sa "fajni" okropnie nie lubie przeklinania chyba ze ktos umie w odpowiedniej chwili to przewrocic w zart bo takie cos to normalnie chumor psuje

Opublikowano

Fajny poradniczek :) .Myślę ,że przydało by się go podklejić do Regulaminu?Przecierz nie każdemu chcę się czytać(ja przeczytałem xD).A tak wgl fajny głos masz....:rolleyes:.

@UP

Ja też nigdy nie widziałem triple post ,ale napewno było :).

Hehehehe Keczap spamer xD

Nie no tak wracając to tematu ,fajny Film trochę mi przypomniał zasady regulaminu ;).

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

Boski głos ^,^

Taki sexy, ohh...

Poza tym, zajebisty tutek !

Już wiem, że jebanie ciętą ripostą obrażającą ludzi jako obrazki oraz jechanie po innych może zakończyć się warnem. Yeah !

Bez kitu, czyj był ten pomysł...?

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Zajefajny głosik :) Szczerze mówiąc to Ci go zazdroszcze :P

Pozdrawiam!

xDo.O

No dudsonowa masz przepiekny glos, bardzo milo sie slucha <3, rzadko kiedy zauwazam triple post, ogolnie na subforach na ktorych siedze jest malutko spamerow, troche mnie rozbawilo to ze te karane rzeczy zwiazane z postami pokazywalas na forum Metina :D pogratulowac dobrze zmontowanego filmiku i za pieknie zrecenzowany Crysis 2, nie wiem czy wypada ale kto podkladal glos tego pana w tej recenzji?

ps.

no i ludzie mysla ze jak przeklna to nie wiem, sa "fajni" okropnie nie lubie przeklinania chyba ze ktos umie w odpowiedniej chwili to przewrocic w zart bo takie cos to normalnie chumor psuje

Ja podkładam głos i wiem że trochę zmuliłem ale taki urok mojego głosu. Pracuje nad tym :>

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

hm . no no

bardzo dobry filmik , wszystko świetnie opisane , mam nadzieję , że wiele userów będzie przestrzegało tego regulaminu , no ale zdarzają się ''wyjątki''

PS. Dudsonowa , masz śliczny głos oO ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...