Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwią chciałem sobie sciągnąc film "Teoria Chaosu" z torenty.org .... Plik ma podobno okolo 600mega a sciągał mi sie 1sek ...

beztytuuba.th.png

Co mam zainstalowac albo pobrac zebym mogł zrobic pobieranie tego filmu?? prosze o pomoc

Dobra juz pobieram ale mam kolejny problem... prędkosc od 10-100kb/s?? jakas paranoja co zawsze mam po 700-800kb/s ;( WTF?

Jak mozesz daj +

Opublikowano

Po 1 piratom nie pomagamy.

Ale na boku powiem ci, abyś sciągnął utorrent, czy bit i spróbował tym to otworzyć. Tylko sugeruję.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

Bo najpierw sciąga ci się torrent który po uruchomieniu zaczyna się sciagac przez program bittorrent lub utorrent zalezy jaki masz zainstalowany.

Prędkośc bedzie ci się zmieniac. Zależy też od tego ile osob akutalnie seeduje plik i pobiera.

Najlepej aby było jak najwiecej seedow a najmniej peerow.

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

...

Dobra juz pobieram ale mam kolejny problem... prędkosc od 10-100kb/s?? jakas paranoja co zawsze mam po 700-800kb/s ;( WTF?

Prędkość zależy od tego ile osób aktualnie udostępnia film (i inne rzeczy)

Im więcej seedów (osób udostępniających ) tym większa prędkość .

1363095337-U286162.png

Opublikowano

niekoniecznie, na film może być ratio albo ograniczenie od usera na ściąganie , nie ważny jaki internet masz i nie ważne jak sie inny plik ściąga bo zawsze ściąga się od innych ludzi z innego miejsca na świecie

też czasem mam po 2-3kb od każdego przy 100 seedach, a na innym znowu pliku 2-3 seedów i od jednego po 2-3 Mb/s z drugiego krańca świata

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...