Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Durablemt2 [Dedyk]

GraczMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Off jest poniewaz zmieniaja Bete na normala... naprawiają błedy...

jednym słowem "prace...

Kiedy bedzie server on nie mam pojecia Ga napisze..

nekov.jpg

Walcie --- Nie bądź Zyła;]

Opublikowano

po prostu ha to tez człowiek i ma prawo popełnić błąd a wy ciągle mu to wypominacie "GA Nie lópie cie bo mi przes ciepie cofnelo 10 lvl" (nie mowie ze tak piszecie to tylko przykład wiec bez obrazy ^.^)

mi tez cofnęło i jakoś nie plącze wiec wyluzujcie nie podoba się serwer to idźcie z tego tematu a nie tylko spamicie i mówicie ze jeszcze raz tak będzie to pójdziecie z tego serwa a i tak dobrze wiecie ze zostaniecie wiec ogar ... (Nie kieruje tego do wszystkich tylko do tych co ciągle pisze ze przez ha cofnęło im 10 lvl...)

Opublikowano

ZAL MI WAS TYLKO CLIENTY A NAWET SERVER INFO NIE ZROBICIE LUB SPOL DLA TYCH CO NIEMAJA ATLANTYDY ITP JA MAM TYLKO ATLANTYDE I NIEDA SIE GRAC BEZ ZOMBIE WGL ZAL!

Postacie metin2 Priv

Mutusahai -na all priv woj od 1lvla mental od 80+ z dobrym eq bodziak

Rapten-na all priv ninja dagger only

Shuhatihai-na all priv sura czesto wp

Mensuhati-na all priv szaman po 90 heler od 1 smok

CELESTIAL -BYLO MINELO 96LVL SZAMANKA Bufaq najleprza na serwerze eq z woja

woj-164 EQ PRO OKRADZIONY PRZEZ ManiaqPL

Opublikowano

Witam.

Niedawno ściągnąłem klienta ze stronki, wypakowałem.... Chcę się zalogować to pisze mi błąd podczas łączenia się z serwerem. A teraz takie pytanie: czy ten serwer w ogóle jest on-line?

Opublikowano

dodam jeszcze ze szukamy innej osoby do hostowania serwera na dedyku, poprawiamy pliki i serwer powstanie na nowo ale jak znajdziemy hostera ;( wybaczcie ale ktos taki jak on rzucil metina dla mine crafta ;( no naprawde az sie serce kroi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...