Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dylemat Wp Vs Mental

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka po kilku ms-c nie obecnosci na metku postanowiłem wrócić na PL'a i teraz tak mam dylemat ponieważ chcę postać tylko i wyłącznie do expa na pvp absolutnie mi nie zależy oraz chcę by moja postac na 65+ dawala rade w DT na początek mam 800kk i tam itemki podstawowe +8/9 z pz.Za odp + lub - jak kto woli (Posiadam rowniez buffa 38)

Opublikowano

Ok dzięki wszystkim za odpowiedzi zostały one wynagrodzone +/- a Moderatora proszę o zamknięcie tematu

Opublikowano

Więc tak zdecydowanie Sura WP

Skille przynajmniej m9-G1

(ochronka i czarowane ostrze)

Zainwestuj surze w dużą ilość Inteligencji , zwiększy zadawane obrażenia (tak jak również obronę ochronki)

Gram aktualnie surą Wp 61lvl -121 inteligencji - Skile G i m7 - bez problemowo daje rade na DT

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Mental jest bardziej do PVP, sura WP jak najbardziej do expa. Również polecam WP.

Opublikowano

Patrzac, na twoja ilosc yang w grze + buff nasowa mi sie tylko i wylacznie mysl kolegow z gory.

Na prywatnym koncie nigdy nie mailem wp wiekszego niz 30+; jedank jak gralismy razem z kumplem, to prawdziwa gra zaczynala sie wp od 75. Widzialem,nie zalezy Ci na pvp ale 75+ to wp kozak, do tego czasu spokojnie dobijesz g1 3 skille.

w grocie i v2 wpkiem mozna bez marmura,tylko trzeba go dobrze rozwinac.

65994253024037513199.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...