Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Warto Kupić Yangi Na Allegro Na 24 Serwer ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomyślałem sobie, że 1kkk yangów na allegro kosztuje 7zł to kupie 3kkk i zrobie konto na 24 serwerze.

I tutaj jest moje pytanie; Czy mógłbym obkupić się na 30 poziom postaci z b. dobrym eq (+8/9), czy nie warto, bo ceny są za wysokie ?

Proszę o odpowiedzi graczy, którzy grają na 24 i wiedzą co ile kosztuje. Chodzi mi o fms+8/9, zbroje na 30 lvl +8/9 itd.

Pozdrawiam

Opublikowano

hmmm , myślę , że obkupiłbys się . Możesz kupić , ale ja bym Ci radził poczekać na s26 , albo na s25 rób ...

^^ ...

1301505403-U318385.png

Opublikowano

Pomyślałem sobie, że 1kkk yangów na allegro kosztuje 7zł to kupie 3kkk i zrobie konto na 24 serwerze.

I tutaj jest moje pytanie; Czy mógłbym obkupić się na 30 poziom postaci z b. dobrym eq (+8/9), czy nie warto, bo ceny są za wysokie ?

Proszę o odpowiedzi graczy, którzy grają na 24 i wiedzą co ile kosztuje. Chodzi mi o fms+8/9, zbroje na 30 lvl +8/9 itd.

Pozdrawiam

Twoje pieniądze- Twój wybór.

Sam zdecyduj, czy warto wydać te 21zł na yangi, czy na kiego grzyba płytę x zespołu.

Ja nigdy nie kupiłem yangów na allegro, kiedy ich potrzebowałem, odszedłem z gry oddając mój ekwipunek na PL'u przeszedłem na metin2 US.

Nikt za Ciebie nie zadecyduję, czy warto kupić yangi.

Ot masz na to pieniądze to je wydajesz, proste.

Opublikowano

@UP nie pytam się czy warto..

Napisałem czy się obkupię na danym lvl

@Alaric

Na 25 nie warto kupować. Ceny są zbyt duże, a na allegro za te 7zl bym mial 300kk tylko, wiec malo.

Opublikowano

Warto, a może nie warto?

Przecież to twoje pieniądze, twój wybór.

Czy się obkupię?

Wejdź na serwer, popatrz ile kosztują przedmioty, które chcesz kupić i zobaczysz, czy się obkupisz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...