Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stary Team Vs Nowy Team

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Wypizgaż
Opublikowano

Stary team był o wiele lepszy. Obecny z Geoningiem na czele jest do dupy. (pomijając Makina, jackraymunda czy M@ńka.)

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam nowe konto, ale wczesniej byłem na forumm i to długo jak jeszcze stara skórka była, Mou był modem.. To były czasy ahh, chciałbym, żeby wróciły

65994253024037513199.png

max. rozmiary sygny to 800x200

Opublikowano

Najlepsze czasy 07-08 <3

Seldek, Lenart, Lord Makin, Mateq, Aciek, Simp, Azerf i Papa Smurf powinni doskonale pamiętać świetne czasy na MPC. Mało ludzi było, nie było wtedy działu Metina i było Cuuudnie. Teraz to w większości idioci, którzy uważają się za pro elo hardów.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

(Mike,Młody,Seldek,Energy,D&G itp.)

+

Mounthains

Stary team był fajny ,pamiętam jak jeszcze D&G był Moderatorem

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Najlepsze czasy 07-08 <3

Seldek, Lenart, Lord Makin, Mateq, Aciek, Simp, Azerf i Papa Smurf powinni doskonale pamiętać świetne czasy na MPC. Mało ludzi było, nie było wtedy działu Metina i było Cuuudnie. Teraz to w większości idioci, którzy uważają się za pro elo hardów.

Props.

Opublikowano

Najlepsze czasy 07-08 <3

+Wiw3k, Detox, trochę później ale Yoooj, Młody, Krwawy Skalpel, Mage, Wojtassseq <3, Athis oraz wielu innych młócarzy Maple Story i nie tylko lat '07-'08.

Niby nie tak dawno ale kurwa szmat czasu, wspólne gry na globcu, potem pierwsze prywatne serwery... Yaay....

Wszyscy wypowiadający się z roku '09+ w dupie byli i gówno widzieli.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

+Wiw3k, Detox, trochę później ale Yoooj, Młody, Krwawy Skalpel, Mage, Wojtassseq <3, Athis oraz wielu innych młócarzy Maple Story i nie tylko lat '07-'08.

Niby nie tak dawno ale kurwa szmat czasu, wspólne gry na globcu, potem pierwsze prywatne serwery... Yaay....

Łezka się w oku kręci, a jak wtedy było miło. :)

Opublikowano

Akurat teraz mam nowe konto ( do tamtego zapomniałem passów a email nieznany ) pod nickiem Cr3nal.

Pamiętam jak Mounthains jeszcze rządził wszędzie :D

No ale nie ma co narzekać , tak jest i już pozostanie , stary TEAM nie wróci. :)

Ten nie popełnia błędy co wcześniejsze , dążą do perfekcji i chcą być nieomylni.

Ale jak się wchodzi na jednych z profili modów , kidów to aż płakać się zachciewa.

Tak jest napisane 15 lat.

No to lekka przesada. Na pewno na tym forum są osoby skrywane które mają do tego predyspozycje i wiek do tego.

No ale tutaj liczy się tylko tutorial , posty i data reje i czas online i to wystarczy.

Każdy może zostać , nawet takie 10 letnie dziecko które lekko ogarnia na mpc.

To jest tylko i wyłącznie moje zdanie.

Każdy ma prawo do wypowiadania się. :)

Opublikowano

Z Wiwkiem mam jeszcze jako taki kontakt, a do Łukasza aka Yoooja to nadal mam numer gg i mogę pisać w każdej chwili ;) Niedawno, bo może ze 3 miesiące temu jeszcze trzęśliśmy razem PS'ami do MS'a, ale Łukasz ma teraz matury i dupa.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

no tak, to były zajebiste czasy, ale cóż czas wszystko zmienia, gra się nudzi i team się rozpada.

czasem fajnie jest wrócić do starej gry, zobaczyć jak się zmieniła od czasu np. 0.35 (bo wtedy zacząłem przygodę z maple)

fajnie jest także przypomnieć sobie wszystkie akcje związane z działem.

ale cóż, co było nie wróci, jedynie możemy sobie poprzypominać albo zobaczyć co było na tej stronie co archiwizuje fora itp.

Opublikowano

Hah, Saltaz. Ciebie akurat nie pamiętam, ale Wiw3k, Wojtas, Detox, Yooja i Młodego tak ; ]. Tak, to były świetne czasy maple. Do tej pory mam kontakt z paroma osobami z dwanych lat. Jakoś Detox nigdy mnie nie lubiał xD. Z Yoojem raczej nie gadaliśmy, miałem gg Wiwka i trochę gadaliśmy no, ale już nie mam ; ]. Z Wojtasem do tej pory utrzymuje kontakt. Nowego "Teamu" nie ma co porównywać do świetnego ponadczasowego starego teamu.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

jest takie powiedzenie: Szanuj szefa swego bo możesz mieć gorszego. Tutaj odnosi się do MPC. Starych nie znalem ale Ci nie są najgorsi mogli byc gorsi

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Hah, Saltaz. Ciebie akurat nie pamiętam, ale Wiw3k, Wojtas, Detox, Yooja i Młodego tak ; ]. Tak, to były świetne czasy maple. Do tej pory mam kontakt z paroma osobami z dwanych lat. Jakoś Detox nigdy mnie nie lubiał xD. Z Yoojem raczej nie gadaliśmy, miałem gg Wiwka i trochę gadaliśmy no, ale już nie mam ; ]. Z Wojtasem do tej pory utrzymuje kontakt. Nowego "Teamu" nie ma co porównywać do świetnego ponadczasowego starego teamu.

Nie udzielałem się za wiele ale istniałem wtedy i dobrze pamiętam te czasy : d.

Hip-Hop nie umarł.

Gość Wypizgaż
Opublikowano

Jakby niebylo Lord Makina to bylo by git

czy_ciebie_aby_nie_pojebalo_4000.jpg

@top: Gdyby nie było tego zjeba Geoninga który nie nadaje się w ogóle na moda, to obecny team byłby znośny.

Opublikowano

Jakby niebylo Lord Makina to bylo by git

Do niego nic nie mam w przeciwieństwie do wszystkich obecnych globali którym władza odbiła do głowy

1342269791-U312181.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...