Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Fmsy Kk MałżE Za Free

Norvos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Jak myślicie jak boty robią przerzut? Proste muszą gdzieś to wyrzucać a więc szukałem szukałem i znalazłem.

Co sobote na serwerze Agronas i Onyks o 5.30 rano robią przerzuty. Gdzie? proszę o to ich kryjówka.

mpch.png

Najlepiej pobrać pickupa bo szybko botki zbierają od ręki chwytłem 20 małży nastepną sobotę 9 fmsów.

Pomogłem daj + :) + +

norvos.png
Opublikowano

Ja spróbuje co mi szkodzi może będzie coś ciekawego.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Ss-y dodam w sobotę nie robiłem ich dlatego że niechciałem sie podzielić tą informacją. Zmieniam serwer na Syriusz a tam niema takich przerzutów dlatego dałem wam taką informacje.

norvos.png
Gość daronian
Opublikowano

Coś mi się wierzyć nie chcę i również czekam na ScreenShot, bo w sobotę napewno nie wstanę o 05:30 na marne...

Opublikowano

Ja wam wierzyć nie każe mówie jak jest. niechcesz nie wstawaj z rana twoja strata inny user podniesie:)

norvos.png
Opublikowano

Panie moderatorze. Screenami było potwierdzone tylko nie chce Ci się szukać :) Był ss jak typ stał obok botów a na glebie z 50 malzy :)

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

nie wstawajcie puście w piątek konto z auto logiem gdyby logło i pock upem i zobaczycie z rana jezu ..

Mi udało się na Gromo w podobnym miejscu 2 malzy wytargac bo szybko zbierają ;/

izwy90.jpg

Minus ? Plus ? Mi to obojętnie ;-)

Opublikowano

Tak Potwierdzam ze działa , raz przez przypadek na mapce widziałem dużo ludzi:D

ide ide ide . A tu potki wyrzucają cos i zbierają , łapnolem fms 21 sr +3 i 10 małzy :P

Polecam ten Sposób

nampc.jpg

Proszę , oto moja pierwsza sygnatura :D

Cool.gif

Gość daronian
Opublikowano

Po co Wy piszecie 100 razy: "nie wierzę, pokaż SS". Trzy osoby to napisały i starczy, a nie nabijacie posty.

Taka przerzutka jest tylko na Agronasie i Onkysie? Na innych serwer nie ma, czy nie wiesz w jakim miejscu na pozostałych?

Opublikowano

Jinno chunjo czy shinsoo? i jak tam w ten rog dojsc? bo drogi to chyba nie ma ;p

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Tak na monatyrze w m2 jino tam koło staruszka robili ale nie wiem jak jest teraz nie grałem tam 2 miechy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...