Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Herobrain

natan1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co to jest ten caly herobrain oglodalem odcinek jjayjokera 45 i mowil o jakims herobrain kto/co to jest?? mogł mi ktos by powiedziec lub dac jakies info

Opublikowano

Postać wymyślona przez dziecko które ma coś nie tak z głową.

Postać ta nie istnieje

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Historia herobraina

@UP wyprzedził mnie

herobrain jest tylko w niektórych pirackich wersjach, ale jest on tam tylko dlatego że ludzie tworzący takie wersje wstrzykują tam moda "Humans" czy jakoś tak ale zaminiają skina na Herobrain. nie jestem co do tego pewny ale wedlug mnie jest to najsensowniejsze wytlumaczenie.

Sam Herobrain wziął się z live steam "Brocraft" czy jakoś tak.

Napewno wszystkie informacje mi się pomieszały ale chyba wiesz mniej więcej o co bigos ;]

Opublikowano

Historia herobraina

Niedawno stworzyłem nowy świat w trybie singleplayer w Minecraft. Wszystko było normalne, zacząłem ścinać drzewa, stworzyłem stół warsztatowy. Zauważyłem, że coś poruszyło się w gęstej mgle (mam bardzo wolny komputer, więc muszę grać na bardzo małym polu widzenia). Sądziłem, że to krowa i zacząłem ją ścigać, by zebrać trochę skóry na zbroję.

Jednak to nie była krowa. To inna postać z domyślną skórką gracza, lecz z pustymi oczami. Nie widziałem dymku z nickiem, dwa razy się upewniałem, czy aby na pewno nie jestem w multiplayerze. Nie stał długo, popatrzył się na mnie i uciekł w stronę mgły. Zacząłem go gonić z ciekawości, ale zniknął.

Kontynuowałem grę dalej, nie wiedziałem co myśleć. Odkrywając świat napotykałem rzeczy, które nie mogły być zrobione przez generator map; tunele 2x2 w skale, małe, idealne piramidy z piasku na oceanie, drzewa bez liści. Ciągle wydawało mi się, że widzę innego "gracza" w gęstej mgle, ale nigdy nie byłem w stanie przyjrzeć mu się lepiej. Próbowałem zwiększać odległość rysowania zawsze, kiedy tylko go widziałem, ale to nic nie dawało.

Zapisałem mapę i udałem się na fora sprawdzić, czy ktokolwiek inny spotkał pseudo-gracza. Nic jednak nie znalazłem. Stworzyłem własny temat opowiadając o graczu i pytając się, czy ktoś miał podobne przeżycia. Post został usunięty w niecałe 5 minut. Spróbowałem znowu, jednak kolejny post został usunięty jeszcze szybciej. Dostałem prywatną wiadomość od użytkownika "Herobrine" zawierającą jedno słowo: "Przestań". Kiedy próbowałem wejść na profil tego użytkownika, wyświetlał się błąd 404 (nie znaleziono strony).

Dostałem maila od innego użytkownika. Twierdził, że moderatorzy czytają wiadomości użytkowników i bezpieczniej będzie kontaktować się przez maila. Deklarował, że też widział tajemniczego gracza i jest mała lista innych użytkowników, którzy również go widzieli. Ich światy są zaśmiecone przez budowle tamtego gracza.

Minął miesiąc od czasu, kiedy dostałem tamtą wiadomość. Kilka osób, które napotkały tajemniczego gracza zaczęło szukać informacji o Herobrine i dowiedzieli się, że ta nazwa była często wykorzystywana przez gracza ze Szwecji. Po dalszym gromadzeniu informacji okazało się, że to brat Notch'a, twórcy gry. Osobiście wysłałem do Notcha maila z pytaniem, czy miał brata. W odpowiedzi dostałem krótką odpowiedź:
Miałem, ale nie ma go już z nami.
-Notch

Nie widziałem tajemniczego gracza od czasu pierwszego spotkania i nie zauważyłem żadnych zmian w świecie poza moimi własnymi. Zrobiłem zrzut ekranu, kiedy go pierwszy raz zobaczyłem. Jest to jedyny dowód na jego istnienie.

widzalem to na zapytaj.com.pl czy jakos tak

Opublikowano

Jest duża ogólna dyskusja na ten temat i nie zaczynaj nowych wątków. Notch potwierdził że nie istnieje są tylko na modach!

zbieram +

Opublikowano

@up wiem ze jest duzo ale mnie to zaiteresowala a na mpc jest na minecraft 2k+ tematow itd a co taki herobrain ci moze zrobic

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem wam w prosty sposób kto to Herobrain jest to zmarły brat notcha który zginął w wypadku samochodowym. W minecrafcie można go przywołać poprzez rozstawienie 9 golden blocków w kształcie kwadratu w sirodku mossstone na mossstonie postawic nether rocka i otoczyć to czerwonymi pochodniami. Następnie netherrocka podpalić powinna się pojawić postać bez oczu i cie zabić. Dziśaj wraz z kolegami sprawdzilem "NIE DZIAŁA". Apropo modów coś takiego mógło wymyślić tylko niezdrowe na rozumie dziecko które nie umie uszanować zmarłego.

Opublikowano

Historia jakiegos dzieciaka który powiedział ze jest Herobrian

sygnaaa.jpg

nie interesują mnie wasze plusy i minusy, nie potrzebuje ich, nie zbieram ich.

Moderator serwera MPCForum.

Nick w Grze:xAdeHade staram się na globala =)

Opublikowano

Ludzie powiem wam jak to naprawdę było chłopcy z Mojanga grali na livestreamie no i chcieli zrobić nam zonka podmienili sobię texture żelaznych drzwi na HeroBrine'a. Dlatego stał nie ruchomo

Opublikowano

Dziwna sprawa :D jak to czytałem to mnie ciarki po plecach przechodziły i przypomniała mi się niejaka dziewczynka z F.E.A.R ...

druga.png

Jesli juz chcesz cos dać to daj 4,70 na piwo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...