Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ibot No Jak To Kupić...

_Quake_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę dziś kupić ibota, przechodze do zakładki buy, przenosi do 2pay.us.com, zobaczylem ze sa oferty, zamiast zaplaty - to biore. Wykonalem jedna oferte, ktora dodaje 58 rubli 2pay i jak mam teraz te ruble zamienić na licencję?? Wypełniłem oferte w dziale:

Buy IBot license in IBot with Peanutlabs

i pisze: 1 IBot license - 6 2pay roubles

Czyli na kilka licencji spokojnie by mi starczyło ...

Opublikowano

Nie odpowiemy, bo nikt z tego forum (mam nadzieje) nie jest taki głupi (bez obrazy) żeby kupować bota.

Grubson - Przestań się bać

POLECAM, PRZESTAŃ SIĘ BAĆ I ŻYJ!

Opublikowano

Nie odpowiemy, bo nikt z tego forum (mam nadzieje) nie jest taki głupi (bez obrazy) żeby kupować bota.

Nikt nie kupuje bota ??Poczytaj kilka postów to zobaczysz ile ludzi ma płatnego (kbot/ibot)

PS:Zamiast Ibota kup lepiej tańszego Kbota na www.kbotgg.pl lub www.kbotik.com to te same boty

a ty b0ncki przemyśl zanim coś palniesz(bez urazy) bo tak się składa że za te 2 boty jak z rozsądkiem bocisz to cie na 99% nie złapią (choćby dlatego że automatycznie hb itd. aktualizuje)

...

Opublikowano

Nikt nie kupuje bota ??Poczytaj kilka postów to zobaczysz ile ludzi ma płatnego (kbot/ibot)

PS:Zamiast Ibota kup lepiej tańszego Kbota na www.kbotgg.pl lub www.kbotik.com to te same boty

a ty b0ncki przemyśl zanim coś palniesz(bez urazy) bo tak się składa że za te 2 boty jak z rozsądkiem bocisz to cie na 99% nie złapią (choćby dlatego że automatycznie hb itd. aktualizuje)

Nic nie palnąłem, ponieważ powiedziałem sobie, nie wydam ani grosza na tą gre...

A już na pewno nie na bota za którego mogę w każdej chwili złapać bana.

Grubson - Przestań się bać

POLECAM, PRZESTAŃ SIĘ BAĆ I ŻYJ!

Opublikowano

Czemu jeśli mogę mieć tego bota za darmo to mam nie próbować o.O ?

Support ibota przekierował mnie na chat online firmy zarządzającej płatnościami za ibota który z koleii

Opublikowano

Czemu jeśli mogę mieć tego bota za darmo to mam nie próbować o.O ?

Support ibota przekierował mnie na chat online firmy zarządzającej płatnościami za ibota który z koleji odpowiedział że jutro dostane licencję

Kbot mnie zniechęcił tym że ostatnio trudno go włączyć, albo wogóle nie działa :(

Opublikowano

Ta z ferrarii z pierwszej kategorii ofert, jednak żeby za darmo wszystko przebiegło musisz mieć mniej niż 2.46 zł na koncie ( inaczej pobierze Ci tą kwotę prawdopodobnie) jedyny koszt to 20 gr. na smsa aktywacyjnego i anulującego subskrypcje (po zaakceptowaniu oferty przez nich)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...