Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][Dedyk][24/7][Gospodarka] Mineland. Ciągle Rozwijany!

Kalasznikov123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma WL czemu piszecie ciągle żeby was dodali jak wcześniejsze posty mówią że nie ma wl

Serw Naprawde fajny tylko szkoda że wyłączony mam nadzieję że szybko będzie on

Opublikowano

chciałbym w to wieżyc ale fakty są inne niestety

mam nadzieję że szybko się uporasz kalasznikow z tymi crashami

Opublikowano

Ja powiem tylko 1.

Płaska mapa daleko do jakiegokolwiek drzewa a oni karzą sobie 7000 za działkę. Powalony serwer.

Zastrzegam nie wchodzić !

sR7VM.png

Opublikowano

@Walendes

Po pierwsze: nie wiem dlaczego odradzasz innym grac na serwerze który jest naprawdę dobry a system pieniężny jest bardzo dobry.

Po drugie: widać, że należysz do ludzików którzy chcą wszystko za darmo.

I finalnie: jak mi się jakiś serwer nie podoba to nie wypisuje, że np. "jest do dupy" tylko wychodzę.

Nie wiem jaki ty masz interes w tym żeby odradzać grania komuś na danym serwerze. Każdy ma a przynajmniej powinien mieć mózg i wie co ma robić, więc nie widzę sensu takich komentarzy.

Dziękuję dobranoc.

Opublikowano

serwer fajny, atmosfera i gracze tez

denerwuja lamki co wejda i od razu milion pytan, zamiast wejsc na forum gdzie wszystko maja napisane.

opcja z kupnem dzialki trafiona idealnie, zostana gracze ktorzy chca naprawde pograc , a nie dostana dzialke i itemy za free a po 2 dniach oleja serwer.

ktos wyzej napisal ze dzialki drogie . powiem tak. z kolega we dwoch uzbieralismy 30 tys na osade w niecale 2 dni wiec 7k na dzialke nie jest problemem zdobyc. na start mozna dostac kilka kaktusow z ktorych mozna farme zrobic i sprzedawac regularnie.

Admin ma troche problemow ale mam nadzieje ze szybko to ogarnie

Opublikowano

Ta serwer off problemy z crashami

a co do wypowiedzi waldensa to mam tylko 1 odpowiedz : cytuję

,, Jak się kurwa nie podoba to wypierdalać, i weź się ogranij " kolega wyżej ładnie ujął jak się nie podoba to morda w kubeł i nara

Opublikowano

Ej kalasznikow co się dzieje ciągle serwer nie działa czy co. Albo czy ty mnie może usunołeś z listy graczy ????? bo rano i po południu wyskakiwało loggin a po minucie connection time out czy coś takiego a tera failed to connect to the sever conection refused: connect

Opublikowano

Już ktoś napisał admin ma problemy z crashami więc na razie serwer jest wyłączony.

I powtarzam nie ma white list !!!

*kolorami wyszczególniłem dla odób niedowidzących.

Opublikowano

Rax3r IOstnieje Cos takiego jak Edytowanie Postow ...

btw.Przyblizona Data startu ? .;D

All%20World.png

ლ(ಠ益ಠლ) -Nie Rozumiem Jak Można Tak Spamować

Life Is ,So Good;]

Proszę o -

Opublikowano

Serwer jest fajny, tylko gracze nie mili. Kilka razy był off.

Był off, ale tylko dlatego, że ma crashe, których nikt nie potrafi ogarnąć na linuxie ;/

Opublikowano

Był off, ale tylko dlatego, że ma crashe, których nikt nie potrafi ogarnąć na linuxie ;/

a nie dalbys rady serwera na windowsie odpalac ?

mozna chyba miec 2 systemy zainstalowane

Opublikowano

Serwer Off??

Trzeba do WL? bo nic o tym nie pisałeś jakby co dodaj

Kezor

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...