Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alkatra [Pl][Dedyk]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 301
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skończcie z durnymi pytaniami typu : "kiedy on"

Jak będzie ON to ktoś z administracji nas o tym poinformuje.

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

Rebreaker, nie wypowiadaj się w tym temacie jeżeli nie wiesz!, nie masz prawa odpowiadać czy będzie on czy nie.

Narazie ciągle błędy wyskakują, dam Edita lub napisze posta jezeli będzie on

sygna1e.png
Opublikowano

Serwer wygląda zajebi.scie ;d tylko jedno pytanko czy serwer posiada 5 BON idzie jakoś go dropnąć?czy tylko w is?

Opublikowano

Nie śpię, The też. Błędy ciągle wyskakują i mamy mały problem... prosze nie spamowac(Rebreak szczegolnie....)

Będzie on napiszemy/zedytujemy

sygna1e.png
Opublikowano

Ta tp wez powiedz.. lepiej bo nie wiem czy pojsc spac czy moze byc on.. a nie kurde napiszemy..

czas leci.. czlowieku.. ja chce wiedziec czy warto czekac i do ktorej..

Opublikowano

Prosiłbym adminów o wypowiedzenie się w sprawie servera , kiedy bedzie mniejwiecej on-line? bo nie wiem czy czekać czy rano pograć... a 2 sprawa co sie stało z rankingiem ;p?

Opublikowano

Trochę mi się nie podoba to, że w topce jest Rain, czyli pewnie przeinstalowali pliki... Jak od nowa to trochę kiepsko, ale dużo też ludzie nie stracili.

Opublikowano

Mam tylko nadzieję, że poziom konia nie trzeba będzie robić co jeden dzień (tak jak na DriveMT2), bo to jednak jest pewne utrudnienie. Osobiście uważam, że na Hybrids było ciekawie z koniem - poziom można było robić co godzinę. Powiedzmy sobie szczerze, PL to nie jest, więc po co odwalać takie akcje z koniem, który jest bardzo ważnym aspetkem w tej grze?

Pozdrawiam.

@Edit: Jeszcze taki mały edit - raty serwera bardzo mi się podobają, to samo mogę powiedzieć o zawartości handlarzy, więc generalnie bardzo chętnie bym sobie tu pograł.

Opublikowano

Bez urazy, ale trochę nie wypał zrobiliście, osobiście liczyłem na naprawdę dobry serwer, a wyszło trochę nie fajnie...

Opublikowano

A mógłbyś określić o której mniej więcej godzinie będzie ON?

Oraz czy konta zostaną przywrócone?

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

LuuKK idioto... To że ty miałęś 3 rękę itd. to nie znaczy że wszyscy mieli! 3/4 graczy się skarżyło na brak 3 ręki! Relog, tworzenie nowych kont, wylogowania nic nie dawaly! Obczaj to koles, dowiedz sie jak było a nie latasz!

Co do serwera to się zawiodłem bo mogę grać tylko weekendami a naprawiony bedzie pewnie wieczorem :/ Żałosnie

draenorsygn.png

Opublikowano

LuuKK idioto... To że ty miałęś 3 rękę itd. to nie znaczy że wszyscy mieli! 3/4 graczy się skarżyło na brak 3 ręki! Relog, tworzenie nowych kont, wylogowania nic nie dawaly! Obczaj to koles, dowiedz sie jak było a nie latasz!

Co do serwera to się zawiodłem bo mogę grać tylko weekendami a naprawiony bedzie pewnie wieczorem :/ Żałosnie

To po cholere tu siedzisz.. i tylko walisz tekstami jak z dupy wyciagnietymi..

skoro sie zawiodles to idz szukaj czegos lepszego.. niech bedzie naprawiony za tydzien..

a po za tem napisalem ze mialem 3 reke i all zeby pokazac tarczy czy jak mu tamn ze serwer nie jest slaby bo mi naprawde dobrze sie gralo..

Pamietaj niektore rzeczy maja rozne znaczenia i przez kazdego sa odbierane inaczej..

Pozdro

Opublikowano

Wybaczcie mi za ta wypowiedz wobec graczy obiecuje że sie to wiecej niepowtórzy jeszcze raz z góry przepraszam.

Serw bedzie dziś otwarty miedzy godziną 12-15 przepraszamy za problemy i za reseta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...