Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozwiklanie wszystkich pytan

Mike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcialem to dac pewnego tematu lecz sotal zamkniety wiec dam to tu:

coz aby zakonczyc caly ten spam to rozwiklam wasze pytania...

po:

1. Softa juz nie bedzie gdyz hafti wzamian za dawanie softa chcial dac do sygny reklame do swego forum gdzie softa mozna kupic.

2. Moda nie mam iz jak to ujal kokosz " za krytyke administracji" ...

3. Wspolczuje tym co wieza w softa, co do mojej osoby nie bede wiecej sie udzielal dla mpc pozytywnie skoro za krytyke o mpc ktora wyrazilem na innym forum zostalem ukarany tutaj.. wychodzi na to iz nigdie nie mozna nic powieziec... w regulamini nie ma napisane iz nie mozna oceniac pracy mpc na innych forach...

zegnam

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Cja... „a teraz, kochane dzieci, pocałujcie Misia w dupę” szkoda, że tak się rozwinęła sytuacja... I dziwi mnie decyzja kokosza o_O szkoda tylko, że nie ma go na razie na forum i nie może on wyrazić swojego zdania...

lIlIlIkIll: Where is TigerGirl?
Morningdew: She cannot connect due to server traffic.

triquetra_zepplin.gif
Opublikowano

Kokosz, zdziwilem sie..... ;/ Wywalic dobrego moderatora nie zdaza sie na codzien ;/ mike_2006 trzymaj sie, jestem z toba.

Opublikowano

No i dział silkroad traci dobrego modka...

Wszyscy co zaczęli nabijać posty, żeby się dostać do private czują pewnie niedosyt. Miałem przeczucie, że to długo nie pociągnie.

Pozdro mike!

systemofadownlq5.jpg

soulfly.gif

lpfan4zn4.png

disturbedmp8.gif

Opublikowano

Co do softa, jeszcze jest możliwość że będzie utrzymany dział Private. (w którym będzie soft)

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Ja siedzę bo jest tu kilka porządnych modków i adminów dla których liczy/liczyło sie dobro forum np. slipknot mike i ziomal

Proszę jak ktoś ma nie potrzebne konto na 0x33.org TO PISAĆ!
Opublikowano

Dużo osób siedzi, bo myślą, że jak naspamują 50 postów dziennie do się dostaną do private... Szkoda, że nie zrobiłem screena jak w 6 tematach po rząd był jeden nick jako ostatni post...

systemofadownlq5.jpg

soulfly.gif

lpfan4zn4.png

disturbedmp8.gif

Opublikowano

Dead,

Bardzo podoba mi się Twoje podejście do tematu. Forum powinno służyć po prostu miłemu spędzaniu czasu, a nie korzyści majątkowej jakichś looserów. Nie może być tak, że moderator z jednej strony liże dupę administracji, a na innych forach ją krytykuje. Nie będzie sugerowanych zmian w regulaminie, bo to że każdy użytkownik ma być lojalny wobec używanego forum, jest dla mnie oczywiste ( niektórzy nawet nie znają takich słów) . mike_2006 nie stracił moda tylko z powodu gadania głupot na innych forach. Jego "pracę" obserwowałem od wielu miesięcy, żaden tutorial nie był jego autorstwa, nie wnosił nic użytecznego na forum. Zajmował się tylko czysto administracyjnymi sprawami, z czego i tak beznadziejnie się wywiązywał. Jego infantylność, wiek (14 lat), chore ambicje na administratora forum, żałosne pomysły, chwiejność nastrojów i ta nielojalność były tematem dyskusji długo przed tym jak został usunięty z grona moderatorów. Ów teksty na temat administracji jak i samego mpcforum.pl były tylko gwoździem do trumny.

Nigdy nikogo nie namawiałem, żeby spamował na innych forach o istnieniu mpc. Ludzie nie raz i nie dwa dostawali bany na innych forach, tylko dlatego bo byli członkami mpc.pl. Mam nadzieję, że przez choćby wzgląd na tych ludzi, którzy na prawdę współtworzyli mpcforum zachowacie odrobinę kultury i krytykę będziecie przedstawiać bezpośrednio zainteresowanym. Zawsze jesteśmy otwarci na krytykę, jednak merytoryczną i bezpośrednią.

Nie gram w silkroada i nie ukrywam, że wiem o nim tyle co nic, jednak uświadomcie sobie to, że wiem co w tym dziale ma być. Ma być merytoryczna dyskusja na temat cheatów. Nie forum warezowe, nie forum ogólnotematyczne. Jeśli jesteście zbyt młodzi, żeby to zrozumieć, to nie wymagajcie ode mnie , żebym zniżał się do Waszego poziomu.

Pozdrawiam, Marcin.

Opublikowano

coz ja nie w temacie . ale troche z odebraniem moda to troche dziwne. czemu mod zostal odebrany dopiero po tym incydencie ?? jesli ten incydent nie mial na to wplywu no to zgadzam sie z kokoszem.

chodziaz innych modkow silkroad to ich tutow tu nie widze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...