Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za To Grozi Kara ?

SaperMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy jak np: zalogowałem się do jakiegoś dedyka i pozmieniałem innym kontom hasła to coś mi grozi ? Proszę o odpowiedź !

BTW:

Nic im nie usunąłem nie "zanieczyszczam" dedyka itp.

reflink

Opublikowano

Tak , sąd . Za samo włamanie . Chyba, że właściciel nie zgłosi sprawy na policje .

A ciebie jeszcze nie złapali :D ?

reflink

Opublikowano

Zapomniałem dodać, że zależy gdzie się włamiesz ...

No np:do APA-Polska lub Politechnika Koszalińska

reflink

Opublikowano

O Kur** mi właśnie przyszedł jakiś list z sądu o.O ja pier.... żart A tak poważnie to nie opłacało by im się zabardzo robić dużej afery za samo włamanie xD

Opublikowano

O Kur** mi właśnie przyszedł jakiś list z sądu o.O ja pier.... żart

Ja bym sobie z takich rzeczy nie żartował bo teraz nawet nie mogę spać "spokojnie" bo się boje o tyle rzeczy typu te dedyki lub 1and1 lub komornik z allegro ( mam 20 zl dlugu)

reflink

Opublikowano

Przyleci FBI, wpakuje Cię do helikoptera i zabierze do USA na krzesło elektryczne.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Żarty żartami, ale ja też na twoim miejscu bym się denerwował, bo sam bym się wk... gdyby mi ktoś na kompie siedział a w dodatku ZMIENIŁ HASŁO!

Nie srałbym się tylko podjąłbym odpowiednie kroki...

Grubson - Przestań się bać

POLECAM, PRZESTAŃ SIĘ BAĆ I ŻYJ!

Opublikowano

Wszystko zależy od tego do jakiej instytucjii/osoby prywatnej należy ten dedyk. Za samo włamanie i korzystanie z tego dedyka raczej Ci nic nie grozi, ponieważ jest pełno tych sytuacji ale jesli właściciel jest uparty to i podejmie odpowiednie kroki. Ale za przejęcie władzy na dedykiem i jeśli właściciel zgłosi zajście na policje to już mają tobie coś do powiedzenia. Ale i tak rzadko takie zgłoszenia na policję się zdarzają ale są. Najlepszym rozwiązaniem jest chociażby poproszenia kogoś na użytkowanie dedyka lub kupno własnego.

Opublikowano

Gdybyś zmienił hasło i sformatował dedyka.. To ja bym TO zgłosił. Może miałem jakieś cenne dane!

Nie KlikajTEGO!!!

Chyba zbieram plusy taki ten guzik "+".

Opublikowano

Gdybyś zmienił hasło i sformatował dedyka.. To ja bym TO zgłosił. Może miałem jakieś cenne dane!

Dokładnie, ja zrobiłbym to samo...

Opublikowano

Wszyscy słuchają firmy, są JP na 100%, a teraz co kurwa? "bym to zgłosił".

Nie mówię teraz o Tobie , tylko ogólnie. Chyba każdy z tego forum, gdyby ktoś się wjebał na kompa, by to zgłosił policji.

@Down

Czyli jestem odmieńcem ? =D

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Wszyscy słuchają firmy, są JP na 100%, a teraz co kurwa? "bym to zgłosił".

Nie mówię teraz o Tobie , tylko ogólnie. Chyba każdy z tego forum, gdyby ktoś się wjebał na kompa, by to zgłosił policji.

Ja nie jestem JP na 100 %. Bo gdyby nie policja, to dawno byśmy nie żyli, w państwie był by chaos, zero prawa.

Policja jest potrzebna.

Opublikowano

Ja nie jestem JP na 100 %. Bo gdyby nie policja, to dawno byśmy nie żyli, w państwie był by chaos, zero prawa.

Policja jest potrzebna.

Maggot666 nie kierował tego do Ciebie tylko ogólnie. Sądzę tak samo. Chmara jest takich dzieciaków co się drą JP, JP, JP a gdy podpieprzy im ktoś lizaka to już na policje. Nie kieruję to do Ciebie b0ncki tego ani tez do innych którzy są normalni.

Opublikowano

Żarty żartami, ale ja też na twoim miejscu bym się denerwował, bo sam bym się wk... gdyby mi ktoś na kompie siedział a w dodatku ZMIENIŁ HASŁO!

Nie srałbym się tylko podjąłbym odpowiednie kroki...

np jakie ustawiłem im normalne hasło na adma , bo się trochę boje

reflink

Opublikowano

np jakie ustawiłem im normalne hasło na adma , bo się trochę boje

Policja? Wk******* się...

Komputer to moja prywatna sprawa, nawet mamie nie daje, nikomu!

Opublikowano

Aaa FBI mnie goni, nie bede wchodzil przez jakis czas, sorka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...