Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zna ktos sekret na dc podczas gry.!?

ZiutaS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ... zna ktos sekret aby nie dostawac dc podczas bocenia.?? napewno 1 rozwiazaniem jest kupno premium wted 0 dc przez 28 dni ;] ale moze istnieje jakis tanszy sposob ... myslalem nad zwierzakiem za 48 silkow, ale mam 3 konta i na 1 koncie działa bez zarzutu mam peta zbierajacego i 0 dc ale zrobiłem to samo na innym koncie i mam dc ;/

A moze wiecie co jest przyczyna dc.!? wtedy łątwiej wnioskować

Weteran
Opublikowano

Przyczyną DC jest rozłączenie z serwerem. Może net ci szwankuje. Jeśli to przez neta to kupienie silków nic nie pomoże.

...

Admin Cienia
Opublikowano

To działa na tej zasadzie, że jak grają ludzie, i wchodzi ktoś z premką i wywala kogoś innego, głównie tych bez premki.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Nie zgadzam się z przedmówcą, mam premium i mnie też potrafi wywalić, chociaż mój stall w najlepsze dalej stoi ;P

To tylko kwestia neta, ponadto posiadacze tepsy mają co 24h reset portów, czyli DC

Opublikowano
Witam ... zna ktos sekret aby nie dostawac dc podczas bocenia.?? napewno 1 rozwiazaniem jest kupno premium wted 0 dc przez 28 dni ;] ale moze istnieje jakis tanszy sposob ... myslalem nad zwierzakiem za 48 silkow, ale mam 3 konta i na 1 koncie działa bez zarzutu mam peta zbierajacego i 0 dc ale zrobiłem to samo na innym koncie i mam dc ;/

A moze wiecie co jest przyczyna dc.!? wtedy łątwiej wnioskować

buahahaha no tego jeszcze nie bylo xDD premka=no dc ahahahha

neo czilds eftewu

Sposob na dc...nie grac w silka ^.^

ZiomQ strzez sie

"-Kocham Cie

-Wypierdalaj"

lol

Opublikowano

Nie ma sposobu na nie dostawanie DC, nawet jak kupisz 4830248 silkow i zrobisz gale GMowi, predzej czy pozniej DC dostaniesz...

everythingfou - sprawdź to.

• Dodaj nową pozycję...