Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Bot do S&F

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM!

Chciałbym wam zaprezentować małego bocika do S&F, jestem pewien że takie tematy były, lecz nie doszukałem się żadnego.

1. Wchodzimy na Klik

2. Ściągamy najnowszą wersję, odpakowujemy i odpalamy pliczek.

3. W prawym górnym rogu, mamy opcje "File" klikamy ją, a następnie "Preferences".

4. Tu wybieramy serwer, świat, wpisujemy Login oraz Hasło. (Można odpalić sporo kont, bocę na 6 kontach, ale nie wiem ile max.)

5. Wyskakują nam opcje bota, tu klikamy zakładkę "Working" i odznaczamy "Enabled Working" następnie Questing i odznaczamy "Do not start questing before", 3 linijki niżej mamy opcje "Prefer experience" oraz "Prefer money"

Wybieramy, co nas bardziej interesuje, exp czy złoto. Klikamy OK

6. Wyskakuje nam lista postaci, zaznaczamy daną postać, następnie klikamy takie drzwiczki z zieloną strzałką, bot nie włącza przeglądarki ale zalogował się na naszą postać ;)

7. Klikamy Znaczek Start (Koło pauzy i stop) i bocik pięknie chodzi ;))

8. Cieszymy się z bota, Wstawiamy mi z radości limit Minusików i chwalimy w komentarzach ;) to żaden KeyLogger, pozdrawiam.

Od nikogo nie ściągnąłem, sam to napisałem i licze na -, w razie pomocy pisać, chętnie pomogę

:)

@EDIT

Przepraszam, było, dopiero zauważyłem. Mogę powiedzieć że zaktualizowałem to tylko dodając link do nowszej wersji :)

Opublikowano

Sam wszystko pisałem, tak więc dziękuje za komplement ;) Obsługa jest banalna, tak więc nie ma potrzeby przeklejania.

Opublikowano

Chyba źle zrozumiałeś , jemu chodziło że był już taki temat z podpiętych więc bezsensownie zrobiłeś nowy.

18922414.png

Moje dane w grach i aplikacjach związanych z internetem :

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Zamykam.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...