Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój Rysunek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no z 6 :) troche twarz taka ułomna :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Duszy artysty to ty na pewno nie masz, moja konstruktywna krytyka wkomponowuje ten rysunek, a raczej bohomaz w podłogę, więc sobie ją daruję.

Powiem tylko tyle, ćwicz i wymyślać coś 'sam' :>

Opublikowano

Ćwicz. Jest ponadprzeciętnie, tyle z mojej strony.

Tak poza tematem.

Mam znajomą graficzkę. Utalentowana, otwarty umysł, pracuje w zawodze :) Jeżeli ktoś potrzebuje takiej osoby - niech pisze na PW. Dam namiary.

f.png

Opublikowano
Takie rzeczy robią dzieci w przedszkolu, jarasz sie taką kupą?

jak byś chciał wiedzieć to chce coś w życiu osiągnać a nie tak jak ty 24/7 przed kompem w tibie napierdalasz

Daj Lajka !!

Opublikowano

szkoda mi cie Osama jak umiesz czytać to ja sie dopiero ucze rysować i ty nic nie umiesz docenić myślisz że od każdego jesteś leprzy ?

Daj Lajka !!

Opublikowano

szkoda mi cie Osama jak umiesz czytać to ja sie dopiero ucze rysować i ty nic nie umiesz docenić myślisz że od każdego jesteś leprzy ?

Widać pisać też się dopiero uczysz.

0/10 do dupy. Nie pokazuj więcej bo zawału można dostać.

Niestety taka prawda.

Opublikowano

Chłopak się przynajmniej stara , i próbuje coś osiągnąć a nie to co wy tylko siedzieć przed kompem i pisać głupie posty typu ''to jest do dupy''

Opublikowano

Po prostu. Kolega od rysunku nie może znieść krytyki na swój temat i obraża wszystkich , którzy obiektywnie się wypowiadają. Rysunek żenująco wykonany. Jak znam życie, rysowałeś z "poglądu"

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

Rysowałem z pamięci jak byłem u siostry

PS

sorki że pisze z innego konta ale w tamtym dałem zły e-mail i nie mogę przywrócić hasła

Opublikowano

Takie rzeczy robią dzieci w przedszkolu, jarasz sie taką kupą?

Chlopak napisal ze '' uczy sie rysowac '' jak ty uczyles sie czegos np. chodzic to rodzice darli na ciebie morde jak sie przewalales? Pewnie tak bo teraz wszystko wychodzi po latach. A co do tematu - Nie jest to dzielo sztuki ale od czegos trzeba zaczac , powodzenia.

Opublikowano

jak dla mnie to prawdziwe arcydzieło, sam bym nigdy lepiej nie narysował :) ,dlatego oceniam na 10/10

PS nie oglądaj za dużo anime, bo będziesz mieć kisiel zamiast mózgu xD

Zbieram + i 5

Opublikowano

Chlopak napisal ze '' uczy sie rysowac '' jak ty uczyles sie czegos np. chodzic to rodzice darli na ciebie morde jak sie przewalales? Pewnie tak bo teraz wszystko wychodzi po latach. A co do tematu - Nie jest to dzielo sztuki ale od czegos trzeba zaczac , powodzenia.

"Chłopak" prosi o ocenę, każdy ma swoje zdanie.

Może komuś się podoba, jest psycho eko etc.

Nie demotywując jak na pierwszy raz nie najgorzej, jednak nic oprócz causa w łeb od mamy nie dostaniesz.

Opublikowano

Człowieku, wiesz co to jest anatomia? Najlepiej popracuj z jakimś mini-manekinem, poćwiczysz też światło, cień itp. Tak najlepiej będzie się uczyć, będziesz wiedział jak ustawić postać, jak nałożyć cień itp. tego można nauczyć się z życia. A na razie nie wystawiaj swoich prac bo ta stoi na poziomie płyty chodnikowej, bez obrazy, ale to nie twój czas.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...