Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Oddam" Konto Global 6 Na Nowym Serverze!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

15 Lvl prawie 73mil PD,6 Irys,2 Flax,15 G3N-7900,9 najlepszych oslonek sg3n b02,29 Lf-3, wszystkie dodatki z handlu,wszystkie designy z handlu oraz pomaranczowy z dronem do sprzedawania surowcow!na koncie jest dron do sprzedawania surek na stale!,Rabat 25% wszystkie zeczy na uridium do 16.05.2011, Premium Acc Basic do 09,06.2011,Profil Pilota 8 PP prawie 9, Skylabo bardzo dobrze jak na ten Server dla tego ze jest to mlodziutki serverek!

Wiec tak Kontakt pod gg:3597537 Prosil bym aby pisaly tylko kompetentne osoby z odrobina rozumu ! jezeli masz zamiar mnie wkurwic powyzywac to nawet nie pisz! oraz prosze o nie spamowanie w tym temacie pozdrawiam ;)

Opublikowano

Ehh... chcesz sprzedać to idź na allegro... Bo wiadomo, że nie oddasz ;)

Ale przynajmniej dobrze "oddam" napisałeś:D

Opublikowano

...Prosil bym aby pisaly tylko kompetentne osoby z odrobina rozumu...

Czego nie można powiedzieć o tobie :D

Opublikowano

Z takimi rzeczami do black marketu kolego, a nie wybocisz konta i probojesz je tu sprzedac...

Opublikowano

Z takimi rzeczami do black marketu kolego, a nie wybocisz konta i probojesz je tu sprzedac...

Bo przegrałeś sobie u niego jakoś w innym temacie tego nie pisałeś ;) ?

Ojj noob ;) skończyły się dobre czasy ;)

reflink

Opublikowano

Bo przegrałeś sobie u niego jakoś w innym temacie tego nie pisałeś ;) ?

Ojj noob ;) skończyły się dobre czasy ;)

Napisz to czytelnie, to moze zrozumiem o co chodzi.

Co do tego, ze tam nie napisalem, bo chyba o to chodzi...

Po co? 1 temat, ok, napisal ze oddal, niech bedzie.

Ale kurde znow, teraz 2 konto, no a ten dzial nie jest od handlowania...

Opublikowano

I tak nie oddasz pajacu na pewno ;d

pajac to twoj stary moze byc gejowino bez zasad napisalem matko jebco maly zeby tutaj takie pajace jak ty nie pisaly.

Wypierdalaj do black market gnoju

Morda zbity psie a nie sie spinasz tutaj na forum pewnie jestes zajebanym grubasem co sie spina na necie nie pasuje wypierdalaj cioto mala bo jestes za plytki zeby mi fikac

Sluchaj panie ja zadnych z tych kont nie wybocilem po pierwsze po drugie tamto konto juz oddalem to tez chce odac na tym koncie to kurwy nedzy mam 125jackpota wiedz mi nie pierdol ze bocilem! wlozone w konto 400zl ale nie gram juz w ta gre to odam komus i sie ktos napewno pocieszy!

a teraz napisze tak ogolnie wszystkie kurwy zazdrosne cioty samotne geje ktore maja cos do powiedzenia niech wypierdalaja na dwor do rowiesnikow porozmawiac wiec tak nie masz nic sesownego do napisania to nie pisz wogole thx!

Opublikowano

pajac to twoj stary moze byc gejowino bez zasad napisalem matko jebco maly zeby tutaj takie pajace jak ty nie pisaly.

Morda zbity psie a nie sie spinasz tutaj na forum pewnie jestes zajebanym grubasem co sie spina na necie nie pasuje wypierdalaj cioto mala bo jestes za plytki zeby mi fikac

Sluchaj panie ja zadnych z tych kont nie wybocilem po pierwsze po drugie tamto konto juz oddalem to tez chce odac na tym koncie to kurwy nedzy mam 125jackpota wiedz mi nie pierdol ze bocilem! wlozone w konto 400zl ale nie gram juz w ta gre to odam komus i sie ktos napewno pocieszy!

a teraz napisze tak ogolnie wszystkie kurwy zazdrosne cioty samotne geje ktore maja cos do powiedzenia niech wypierdalaja na dwor do rowiesnikow porozmawiac wiec tak nie masz nic sesownego do napisania to nie pisz wogole thx!

Masz to konto na pl3 jeszcze? Jak tak to zapraszan na 4-4.

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

Masz to konto na pl3 jeszcze? Jak tak to zapraszan na 4-4.

Kurwa czytac ty potrafisz cwelu maly? czy kurwa tez nie? nie wkurwiaj mnie nawet napisalem po 1 ze konto oddalem po drugie temat mial byc bez oftopicu po 3 ty kurwa jestes jedno szczalowcem nawet nie wiesz z kim gadasz wiec zamknij jape bo dostaniesz wojne na morde i juz nie polatasz se tam na tych batonikach konto kupiles od kurwa ziomka mojego i sie spinasz pajacu

Opublikowano

Kurwa czytac ty potrafisz cwelu maly? czy kurwa tez nie? nie wkurwiaj mnie nawet napisalem po 1 ze konto oddalem po drugie temat mial byc bez oftopicu po 3 ty kurwa jestes jedno szczalowcem nawet nie wiesz z kim gadasz wiec zamknij jape bo dostaniesz wojne na morde i juz nie polatasz se tam na tych batonikach konto kupiles od kurwa ziomka mojego i sie spinasz pajacu

Ja kupiłem konto?

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

pajac to twoj stary moze byc gejowino bez zasad napisalem matko jebco maly zeby tutaj takie pajace jak ty nie pisaly.Morda zbity psie a nie sie spinasz tutaj na forum pewnie jestes zajebanym grubasem co sie spina na necie nie pasuje wypierdalaj cioto mala bo jestes za plytki zeby mi fikacSluchaj panie ja zadnych z tych kont nie wybocilem po pierwsze po drugie tamto konto juz oddalem to tez chce odac na tym koncie to kurwy nedzy mam 125jackpota wiedz mi nie pierdol ze bocilem! wlozone w konto 400zl ale nie gram juz w ta gre to odam komus i sie ktos napewno pocieszy!a teraz napisze tak ogolnie wszystkie kurwy zazdrosne cioty samotne geje ktore maja cos do powiedzenia niech wypierdalaja na dwor do rowiesnikow porozmawiac wiec tak nie masz nic sesownego do napisania to nie pisz wogole thx!

Hahaha no nie mogę :D Aż ss sobie na pamiątkę zrobię :D

Twoje teksty mnie dobijają.

Takiej głupoty to jeszcze nie widziałem...

Ty chyba naprawdę miałeś złe dzieciństwo...

Opublikowano

Temat zamykam z powodu wielkiego spamu nie na temat. Tego typu sprawy załatwia się na PW :)

P.S w black market można dopiero pisać od 500 postów.

Sig.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...