Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Greenlife Mt2.

SnoopYzbio2

Wybor eq  

413 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie bronie na lv. 80+ ?

2. 2. Zbroje ?

3. 3. Chcecie 6-7 bon ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 409
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ladnie...

i oczywiscie nikt z teamu nie wpadnie chociaz napisac co sie stalo..

@MARCINEK. ty z teamu??

a wlasnie to czemu przed resem nie powiedzieli?

1323471401-U250803.png
Opublikowano

Hahahaha i już jest wiadome że to dziecko SaszQ które jedzie na Blok Mob nie dostanie bana dlatego ze to jest "kolega" SnoopYego i snoopy pisal mi ze on wieży mu ze nie ma zadnych programow... jak dla mnie to odrazu moze mu dac eq +9 hwanga i inne tego tupy rzeczy.

Pozdro nie gram na tym serwie "Dla znajomych Administratorów", niby wszyscy mieli być równi ale widocznie tak nie jest ...

Opublikowano

a boze niech nawet dostanie ta stalke i hwanga i syrka i wogole wszystko, nie przeszkadza mi jeden taki gracz:) nawet jak bedzie mnie jechal w PvP Itp to nie bedzie mi zalezalo jak bede wiedzial ze eq ma od GM'a co to za problem

po prostu chce sobie pograc , nie obchodzi mnie to co kto i dlaczego ma od GM'a..

1323471401-U250803.png
Opublikowano

Ku#wa snoopy ruszysz się i powiesz w końcu jakąś prawdziwą informacje na temat serwera?!

Już rzygam ku*** tym czekaniem.. co ty odwalasz?!

@UP Ja też sram na to...

@EDIT

XTREME chodz na ts:>

ts3.voicespeak.org 9987

pokój 131 hasło na góre to lotus

@EDIT2

Zauważyliście żę dopiero gdy jest SnoopY można pograć?

Mama mu kompa wyłącza?xDDD

graphic.png

Opublikowano

wiadomosc do tego UP@ skad mozesz wiedziec ze to nie dedyk jak nie wiem wiec nie pierdol grales kiedy na lomax oni mieli takie same problemy jak my ktos i wjebal i mieli ataki ddos i to sie samo robi serwer jest ciagle on ale jak wejdzie atak a system chce to odeprzec i dlatego wylacza i radzil bym ci troszeczke poczytac wiec sie nie udzielaj nie chcesz grac to idz se poszukac innego serera sa ludzie ktorzy chca grac i Dla nich Pozdro

aha i jeszcze dobam ze ze ja dodaje info I postaram sie jak najszybciej wrocic serwer do normalnego Stanu takiego jak byl przed Atakami wiec Prosze o Wyrozumialosc i Cierpliwosc jak narazie serwer Jest ON o jakis zmienach bede Informowal Na bierzaco

Pozrdawiam Murson

Opublikowano
wiadomosc do tego UP@ skad mozesz wiedziec ze to nie dedyk jak nie wiem wiec nie pierdol grales kiedy na lomax oni mieli takie same problemy jak my ktos i wjebal i mieli ataki ddos i to sie samo robi serwer jest ciagle on ale jak wejdzie atak a system chce to odeprzec i dlatego wylacza i radzil bym ci troszeczke poczytac wiec sie nie udzielaj nie chcesz grac to idz se poszukac innego serera sa ludzie ktorzy chca grac i Dla nich Pozdro

Nie no Murson gratulacje, to się nazywa poprawna pisownia. Chłopie tego się nie chce czytać, a jak widzę takie wypowiedzi to zbiera mi się na wymioty. Zero logiki w twojej wypowiedzi, o interpunkcji już nie wspominam.

@Topik

Serwer jest taki, jak wypowiedzi członków teamu (Mursona), czyli tragiczny!

Opublikowano

No ladnie...

i oczywiscie nikt z teamu nie wpadnie chociaz napisac co sie stalo..

@MARCINEK. ty z teamu??

a wlasnie to czemu przed resem nie powiedzieli?

Nie jestem z teamu, ale skontaktowałem się ze SnappY i tak mi odpowiedział.

Opublikowano

miło sie grało....

server był fajny to czasu

a teraz widze ze robi sie hujowy jak barszcz

oFFuja co chwile...jak widac wyzej Admini gówno wiedza

Fire Pozdrawia

qn2uyb.png
Opublikowano

Loo kuwa znow off, blad polaczenia , ciekawe czemu, wiecznie off w nocy? ... powoi sam przestaje wieżyc ze to dedyk-.- nie wiem pewnie znow do rana trzeba bedzie czekac zeby sobie pograc-.-

@edit. mylilem sie, zwracam honor:D tylko res;D

1323471401-U250803.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...