Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie

Gram body 35, bojowy, eq w miare i robić sobie buffa? Jeśli tak to jakiego, jaki bulid. Odpowiedzi nagrodzę+/- jak kto woli

Mam głęboko w d***e, czy dasz mi add.png czy delete.png.

Jeżeli Ci naprawdę pomogłem kliknij w grafikę znajdującą się poniżej.

pajacyk1.jpg

Ciebie to nic nie kosztuje, a możesz pomóc głodnym dzieciom!!!

Opublikowano

jasne, że rób przyda się na pewno to expienie i do metków, a buff oczywiście smok:)

satans.jpg

Dusza LuCka jest nieśmiertelna!!! Czerwony to krew i piekło więc zbieram-

Opublikowano

rob tym wczesnije go zrobisz tym lepiej u dla cb bulid bd dobry all w inta potem wit a skille dajesz all w blogo az wejdzie na m1 tzn na 18lvl resetujesz u staruszki az wejdzie na m i potem do 35 zeby pomoc wbic na m i tu mozesz skonczyc expic buffa lecz ja radze wbic mu 40 zeby do dt mozna bylo z nim smiegac ale to tak na przyszlosc ;

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Szaman smok to nie tylko postać do buffa . Szaman Smok jest dobry w pvp, posiada skille zwiększające np. atak krytyczny.

Staty : 2:1 INT:WIT potem zręczność.

Skille :

Buff : Pomoc Smoka( zwiększa szansę na krytyka(podwójne obrażenia) -->Błogosławieñstwo(zmniejsza obrażenia fizyczne otrzymywane od wrogów)-->Odbicie(najgorszy skill smoczycy,odbija obrażenia fizyczne otrzymywane od moobów i postaci )

Pod exp : Strzelajacy>Skowyt> Błogosławieństwo> Pomoc smoka> talizman

Uniwersalny : Strzelający>Błogosławieństwo>Skowyt>Pomoc Smoka> lub Strzelający>Pomoc Smoka>Skowyt>Błogosławieństwo

Jest to zrównoważenie skilli ofensywnych i wspomagających. Najczęściej wybierany build. Średni do Pvp, expienie nie jest uciążliwe.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...