Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Spis Serwerów Dedykowanych

metin111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem. Wrzuciłem do hackera haseł 20k ip. Hackowanie sie zakończyło ( pozostałych kombinacji:0) a program nic nie zasygnalizował że skończyl. Znalazło mi 12 dobrych konfiguracji, ale nie ma ich w pliku good.txt chociaż tam je zapisywałem. pomocy

• Odpowiedzi 554
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niech zgadne, masz win 7, nie uurchomiłeś programu z prawami adma, program nie mógł zapisać do good.txt i bach ;)

Kurde jak się pozbyć tego clear loocka? :/

Próbowałem żeby odpaliło cmd i komenda logout jednak nie wylogowało tak jak ja chciałem .. a zresetować się nie da :/

Opublikowano

Niech zgadne, masz win 7, nie uurchomiłeś programu z prawami adma, program nie mógł zapisać do good.txt i bach ;)

Kurde jak się pozbyć tego clear loocka? :/

Próbowałem żeby odpaliło cmd i komenda logout jednak nie wylogowało tak jak ja chciałem .. a zresetować się nie da :/

Na pulpicie jest plik ClearLock.ini. Wystarczy go usunąc i nie ma hasła . Tylko najpierw trzzeba wyczekać moment aż ktoś odblokuje.

A co do mojego problemu to odpaliłem to na win server 2003

Opublikowano

A nie pomyślałeś że może admin zauważył że coś jest nie tak i nie pousuwał kont i nie zmienił hasła u siebie?

Dokładnie to samo miałem

Opublikowano

Nie da się i tak wbić posrana gnido ...

Synek , wypierdal***j z tego forum , pasożycie je*any , gówno robisz i jeszcze obrażasz za wypociny innych , Debilu .

reflink

Opublikowano

@Bennq123

Tak to jest jak się stawia serwery ts'a na takich dedykach .

Nie lepiej było zebrać kilka klanów kupić vps'a i miesięcznie brać opłatę 2-3zł ?

Taki mały vps kosztuje 12 zł .

Opublikowano

No nieeee !!! Zabiję kogoś jeżeli ktoś MUSTANGA wyłączył to proszę , niech się przyzna ktoś bo tam było ip na 95.9.61.177 tym dedyku !

Proszę niech ktoś się przyzna , i tak te dedyki z polski szybko padają :/

reflink

Opublikowano

Kurde, ogarnij w 1. poście listę tych IP, bo trochę długo trza przewijać ^^

Tak to niestety jest, że jak się poda coś publicznie to zazwyczaj zaraz zmienią hasło, żeby zrobić na złość innym <_<

Opublikowano

Niestety ja sobie nie radze na tych włoskich, chyba te profile backup nie mają dostępu do administratora, więc nie można sobie konta założyć.

Opublikowano

Niestety ja sobie nie radze na tych włoskich, chyba te profile backup nie mają dostępu do administratora, więc nie można sobie konta założyć.

Tak bo backup jak sama nazwa wskazuje jest do robienia backupa , nie jest to konto Administratora :)

@Bennq123

Tak to jest jak się stawia serwery ts'a na takich dedykach .

Nie lepiej było zebrać kilka klanów kupić vps'a i miesięcznie brać opłatę 2-3zł ?

Taki mały vps kosztuje 12 zł .

No ale + zdalny pulpit to też troszkę więcej zabuliłbyś :P

@topic

Nie ma sępów na metinie możecie mu jedynie dawać limit - oraz 5 w profilu , bo widzicie xD dajecie mu za mało 5 * to wam słabe dedyki daje ;) No i oczywiście jak dostane ja 10 piąteczek na moim profku dam wam dedyka który stoi już 2 miesiące z kontem adma ;)

reflink

Opublikowano

Idzie na tych włoskich założyć konto?, hmm.. jak tak poproszę o założenie ;] ;* ^^

Proszę przeczytaj to:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Kopia_bezpiecze%C5%84stwa

Tylko raz mi się udało zrobić konto na backup ;) Ktoś sobie "dla jaj" zrobił konto backup ;) Metin ma passy ;)

reflink

Opublikowano

Idzie na tych włoskich założyć konto?, hmm.. jak tak poproszę o założenie ;] ;* ^^

Nawet nie wiem zaraz zobaczę .

Edit:

Chyba nie zobaczę bo cały czas ktoś wbija i próbuje nieudolnie zrobić konto przez konsole .

Opublikowano

Może ktoś upnąć te IP w pliku?

Bo dużo kopiowania xD

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...