Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawias pod czas gry i o co z tym chodzi?

http://img109.imageshack.us/i/57575586.png/

Mój komputer to:

2 GB RAM (GOODRAM)

Intel Pentium 4 CPU 3.00 GHz

Radeon 9555/X1050 PRO (256mb)

Może trochę opowiem:

Mam świetną (chociaż starą) kartę dźwiękową "Creativ Sound Blaster Live! 5.1 Digital (SB0220)" i pewnego dnia zrobiłem formata z powodu iż komputer mi się wieszał przy grze (powodu nie znam). Po formacie instalowałem do niej sterowniki i nic nie działała..... Po wyłączeniu karty dźwiękowej zintegrowanej wszystkie stery ruszyły i normalnie jest dźwięk. Po kilku dniach znowu ten błąd do mnie zawitał. Bardzo częsta zacinka zdenerwowała mnie i wczoraj wieczorem odłączyłem kartę z komputera. Wieczór normalnie działało aż tu dziś wchodzę i oto ten błąd..... Nie chcę zmieniać karty więc proszę o jakieś porady. Gra w jaką gram to "League of Legends" US serwer. Na innych grach nie testowałem bo nie mam zainstalowanych. Myślałem też nad scenariuszem że gra potrzebuje dźwięku ale przecież był dźwięk i była lipa. Powyłączane mam dźwięki w grze.

Jak chcecie jakieś temperatury czy coś to zainstaluje jakieś programy i podam.

Opublikowano

Yyy.. nie bardzo rozumiem..

Chcesz najnowsze stery do tej karty? Mam tą samą. Ponoć Creative, ale czytałem w necie, że to jest podróbka ;) Mam sterowniki jak chcesz pisz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...