Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skrypt] Aurora

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobieracie skrypt i wrzucacie go do WP. Włączacie grę i gdy zalogujecie się na mapę to automatycznie w folderze custom pojawia się plik do skonfigurowania. Ustawiacie wszystko jak chcecie, włączacie gre od nowa i działa.

Ja wrzuciłem ten skrypt do WP ( WP nie zamykam) włączam przeglądarke i DO( i tu sie wylacza przegladarka ) chce od nowa włączyć przeglądarkę wykasuje "Couldn't read configuration"

# Mam Windows 7 i Mozille

post-370989-0-19282800-1311255374_thumb.png

DAJ MINUSA JESLI UMIESZ :)

Opublikowano

wie ktoś może jak ogarnąć ten skrupt na windows 7??

Wyłacza Ci się przeglądarka jak właczasz skrypt ??

post-370989-0-19282800-1311255374_thumb.png

DAJ MINUSA JESLI UMIESZ :)

Opublikowano

nie wszystko jest ok tylko nie tworzy mi sie ten plik w custom i nic nie moge przez to zrobić. wczesniej wyskakiwalo "error enabledebugprivilage" ale ustawilem zgodność wp i uruchamiam jako admin to juz tego nie ma ale plik i tak się nie tworzy

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Jesli nie macie pliku poszukajcie innego Wicked Patchera na necie.

Opublikowano

sprobowalem innych wersji i na wersji wp6.63 niby wszystko ladnie nawet w multi injector aktywny proces jest na zielono ale za to w tym wypadku wywala flash playera:(

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Osobiscie nie lubie opery chyba ze do robienia bugow typu misje, albo red bb, bo to jest akurat w niej dobre.

Opublikowano

Jak to edtywać? Bo w notatnki, nodpadzie++, operze,firfoxie,ie wygląda to brzydko i nie umiem tak edytować; kawałek tekstu ""/><ident text="shd_char" pos="3:137"/><ident text="mob" pos="3:141"/><ident text="boss" pos="3:146"/><ident text="uber" pos="3:151"/><ident text="cub" pos="3:155"/><ident text="ice" pos="3:159"/><ident text="ball" pos="3:164"/><ident text="binarnii_bot" pos="3:177"/><type text="String" pos="3:184"/></var><var pos="4:5"><ident text="ps" pos="4:7"/><ident text="lPkt" pos="4:12"/><ident text="num" pos="4:16"/><ident text="i" pos="4:18"/><ident text="ld" pos="4:21"/><ident text="nevid" pos="4:27"/><ident text="j" pos="4:29"/><ident text="s" pos="4:31"/><type text="integer" pos="4:39"/></var><var pos="5:5"><ident text="fCompleteCS" pos="5:16"/><ident text="fCompleteSC" pos="5:28"/><type text="boolean" pos="5:36"/></var><var pos="6:5"><id"

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Jak to edtywać? Bo w notatnki, nodpadzie++, operze,firfoxie,ie wygląda to brzydko i nie umiem tak edytować; kawałek tekstu ""/><ident text="shd_char" pos="3:137"/><ident text="mob" pos="3:141"/><ident text="boss" pos="3:146"/><ident text="uber" pos="3:151"/><ident text="cub" pos="3:155"/><ident text="ice" pos="3:159"/><ident text="ball" pos="3:164"/><ident text="binarnii_bot" pos="3:177"/><type text="String" pos="3:184"/></var><var pos="4:5"><ident text="ps" pos="4:7"/><ident text="lPkt" pos="4:12"/><ident text="num" pos="4:16"/><ident text="i" pos="4:18"/><ident text="ld" pos="4:21"/><ident text="nevid" pos="4:27"/><ident text="j" pos="4:29"/><ident text="s" pos="4:31"/><type text="integer" pos="4:39"/></var><var pos="5:5"><ident text="fCompleteCS" pos="5:16"/><ident text="fCompleteSC" pos="5:28"/><type text="boolean" pos="5:36"/></var><var pos="6:5"><id"

A po co chcesz edytowac?

Gość Pan Maciek
Opublikowano

W folderze z plikami konfiguracyjnymi WP, czyli custom.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mógłby mi ktoś wrzucić cały folder z wp z już wgranym skryptem?? Bo robię wszystko jak w tutach a w folderze custom nie mam nic.....

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

Wchodzisz na ten upload na speedyshare. Klikasz prawym na DO Aurora.xml i dajesz: Zapisz link jako...

I zapisujesz normalnie np. na puplicie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...