Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek Fps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was kolejną prośbę. Chodzi o to że jak gram sobie w Combata na byle jakich ustawieniach grafiki low/medium/high czy własnych czasem zdarzają się w trakcie gry spadki FPS do 1-2. Nieiwem czym jest to spowodowane programy jakie mam włączone zazwyczaj to TS3 i Fraps no i oczywiście combat nic poza tym, gry takie jak TDU2 i Cod:Black Ops chodzą mi bez problemu i nie mam tam żadnych ścin więc zwracam się do was z pytaniem czym jest to spowodowane. A i nie mówcie mi tu o gamebossterze bo wtedy mi nie działa ts więc to nie wchodzi.

Opublikowano

Spróbuj odpalic bez TS`a i zobacz ile masz FPS`ów

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Ale to nie chodzi o ciągły spadek fps-ów tylko kilku sekundowy

Down: Czy jak wiem ja też o wiele przewyższam wymagania combata i mam 25 mb/s neta

Opublikowano

mam tak samo na fire teamach jak np. koles strzeli z air strike'a albo gdy stoje blisko kolesa ktory z flame zabil na raz kilkanascie zombie ale te spadki sa bardzo krutkie i nieznaczne

mam zajebistego kompa, wymagania tej gry spelniam w 500% ale niestety posiadam neta 2mg/s a jak familia wbije to juz masakra

jesli chodzi o kilkusekundowe spadki FPS'ow to jest w 99% wina neta

@down gdzie pisze ze ma 25 bo nie widze?

Opublikowano
sora za dubla :P

??? Czy ty nie spamujesz ? Bo doubla nie zrobiles...

A co do czyjejs tam odpowiedz to raczej z netem 25 to raczej nie wina neta

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |