Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was takie pytanie .

Na moim serwie (s1) rybki na dzień dzisiejszy (23.03.11) chodzą po 2kk a małże też na dzień dzisiejszy 52-57kk i jak nazbieram 45 ryb to je otwieram czasami wypadają 2 małże zazwyczaj 1 a rzadko kiedy 3 chociaż czasami nic mi nie wypadnie i sa same martwe . I tu jest moje pytanie co bardziej się opłaca ? sprzedać rybki po 2kk i mieć gwarantowane 90 kk czy zaryzykować i mieć albo 0yang, 50kk 100kk albo i 150kk. Prosze doradźcie mi , i co wy robicie ;]

Z góry dzięki ;]

Opublikowano

Pierwszy raz zgodzę się z osobą wyżej. :]

Czekać, aż wypadnie jedna małż i resztę rybek sprzedać, bo 10 rybek otworzysz i jest małż, a z kolejnych 35 tylko rybie ości...

Opublikowano

Ja mam woja mentala 30lvl FMS +9 no i latam po m2 wieczorem jak nikogo nie ma i nikt nie ksuje.

Wale metki na 30/35lvl ostatnio z 30lvl droplo mi kd smierci +4 (300kk do przodu na s11)

Aury lootają okolo co 2 metek.

Też latam na ezory tak 1-2 riby na 3h czasem wcale (ostatnio dropnol 22sr)

Także przy metkach wale besta kapitana jest szansa na kamien duchowy, jak sie zablokuje nie ma szans.

Dobrze zrobic konia szybko latasz chyba ze poty masz fioletowe albo kamer moda :P

mam ninje 37lvl na eq, marmury do v2 i poli wydalem juz moze jakies 2-3kk.

Dropie od jakiś 2 tygodni.

Na tym lvl jest tyle szans sie dorobic ze jest moc. Pozdro.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...