Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany bany

Xanter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie kupujcie bota przez prowidentów bo to przez nich bany

To jest ukryta treść, proszę

A teraz najlepsze

To jest ukryta treść, proszę

Mój acc został zbanowany a kupowałem za posrednictwem www.sbot.boo.pl

/Serwis nie istnieje. Tak myslalem kurwa, 3 raz kupowałem u chlopa

76561198001815076.png
Opublikowano

Omg Xanter mamtak samo jak ty kupiłem też 3 razy a teraz ani portal nie działa ani gościa nie ma normalnie w ch** nas zrobili... normalnie porazka teraz znow bede musial szukac, a juz chyba nie sprzedaja... ;(

Opublikowano
Omg Xanter mamtak samo jak ty kupiłem też 3 razy a teraz ani portal nie działa ani gościa nie ma normalnie w ch** nas zrobili... normalnie porazka teraz znow bede musial szukac, a juz chyba nie sprzedaja... ;(

Ja juz w sumie mam po problemie, musze sie jeszcze dogadać z adminami by mi konto odbanowali a kupować sobie bedę sam tylko nie wiem ile ten koleś wpłat wycofał ;/

76561198001815076.png
Opublikowano

Hmm a co jest jak mi moje pasydziałają do bot-cave net i normalnie wchodze mam do 04.19.2009r bota zaplaconego ale jak wbijam na bota tymi pasam tzw. ide oczywiscie inne to nie dzala, moze jest jakas nadzieja dla nie:P?

Opublikowano
Hmm a co jest jak mi moje pasydziałają do bot-cave net i normalnie wchodze mam do 04.19.2009r bota zaplaconego ale jak wbijam na bota tymi pasam tzw. ide oczywiscie inne to nie dzala, moze jest jakas nadzieja dla nie:P?

Koleś zrobil chargebacka na paypalu i masz go nie opłaconego więc ban

76561198001815076.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...