Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Odpaleniem Paru Kont

marek9244

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

po uruchoemieniu i odpaleniu 2 sbot'a wyskakuje mi:

[07:07:09] * Checking for updates...

[07:07:11] * Finished checking for updates!

[07:07:18] * Language packet: Detected english language!

[07:07:19] * Starting SRO Client!

[07:07:25] * Waiting for handle...

[07:12:25] *** FATAL! Couldn't get handle information from process (Timeout)...

[07:12:25] * Starting of sro_client.exe failed!

W procesach silkroad widać tylko do 15k a potem znika ...

Prosze o szybka pomoc.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

07:12:25] * Starting of sro_client.exe failed!- restart kompa albo przekopiowanie wszystkiego do nowego foldera

sbot odpala tylko 2 konta dlaczego- limit silka na ip 2 konta na 1ip

sbot extra/proxy zmieniasz ip i możesz logować chary

Opublikowano

Eh, zmieniacie IP na iP innego kraju - dajmy na to macie 6 charów, 3 razy zmieniasz IP ... proste

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

kurcze niech ktoś wyjaśni dokładnie o co biega:/ pliss to warzne:/ zróbcie jakiś poradnik z góry thx

rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png
Opublikowano

Sprawa jest banalnie prosta:

1. wyszukujecie sobie serwer socks proxy 4 lub 5 np tutaj:

http://sockslist.net/ lub tu http://www.samair.ru/proxy/socks.htm

2. Kopiujecie wybrany adres w pole adres i port w pole port

3. zaznaczacie wersje 4 lub 5

4. zapisujecie ustawienia bota

5. wyłączacie bota i ponownie włączacie

6. dajecie start client

7. jak udało wam się trafić dobre proxy które nie ma poblokowanych portów z których korzysta silk to włączy wam sie gra.

Co do blokady portów to są 2 rodzaje błędów:

1. od razu wywala błąd w połączaniu (np 1060 1020)

2. połączy sie z serverem silka włączy sie gra i wywala błąd, że port przychodzący w proxy jest zablokowany.

Moja podpowiedź aby szybko zadziałało to kupienie sobie socks proxy w którym będzie pewność, że wszystkie porty są odblokowane ;)

A jak nie chcecie wydawać $ to jest kilka innych sposobów na ominięcie limitów ale to już mój sekret ;p bo dzięki temu, że mniej osób wie jak ominąć limit darmowym sposobem tym serwery są mniej załadowane i można sobie wbijać za 1 razem ;)

Opublikowano

xxx to moje gg bede wdzieczny jak podasz mi choiaz 1 darmowy spsób i obiecuje ze nikou go nie pdam bo mi tez zalezy na tym alby servry bylo medium :D jeszze raz prosze

Nie podawaj gg publicznie.

Opublikowano

Mistrzu a co poradzisz na fakt iz

- twoim sposobem odpaliłem juz 4 (wielkie dzieki) ale jak chce odpalic 5 jest IP limit ( robie na amerykanskich socksach) ;D masz jakis pomysł na to ;d ? z góry dzieki ;d

Opublikowano

Zalogować to chyba żaden problem, sęk w tym ze połączenia nie są stabilne i po kilku minutach z pt 8/8 robi się pt 5/8, przy czym już proxy nie odpowiada.

Opublikowano

Zalogować to chyba żaden problem, sęk w tym ze połączenia nie są stabilne i po kilku minutach z pt 8/8 robi się pt 5/8, przy czym już proxy nie odpowiada.

Rób każdego chara na osobnym proxy i wybieraj te z najmniejszym pingiem. Jak polecisz 2 chary na jednym to bardziej je obciazasz i sa wieksze szanse ze po prostu serwer padnie...

Opublikowano

Kazda postac jest na innym ip prócz dwóch na moim, a lista z której kozystam nie ma podanego pingu

Opublikowano

Ogólnie trudno znaleźć dobre proxy, które będzie długo działać... Najlepszym rozwiązaniem jest wykupienie własnego proxy, ale wiadomo to kosztuje...

Opublikowano

podaj stronke gdzie te proxy mozna kupic

zeby bylo pewnie i bezpiecznie

te proxy z tych stronek sa o kant ch..a rozbic 90% nie dziala a jak jakies zadziala to po nie calej minucie dc

mam wiecej jak 2 postaci chcialbym od czasy do czasy jak dawniej na wszystkie logowac

Opublikowano

odpaliłem 5 postaci łatwo piszlo z IP i portem ale jak dostanie dc ktos to juz proxy nie działa i trzeba nowego szukac

i tak wkółko jak zrobic aby proxy było stałe i zebym po każdym dc nie msiałszukac nowego z góry dzieki :unsure:

Opublikowano

Ciesze sie ze wam działa ale tak jak pisałem darmowe mogą padać np co 24h i na ten problem sa 2 rozwiazania a nawet 3

1. najprostrzy - kupic proxy - ale nalezy zapoznac sie z regulaminem co i jak (czy np nie ma resetu co 24h itd)

2. slredno trudny - znalesc kogos kto ma najlepiej stale ip i nie wylacza kompa + nie gra w silka zeby u siepie postawil serwer porxy dzieki temu bedziemy mogli lognac 2acc na swoim kompie + 2 na proksy od znajomego mowiac tu o PL

3. zaawansowany - znalesc VPS darmowego (sa na 100% takie) na linuksie i postawic swoj proxy serwer - ja tak to rozwiazalem ;) najlepiej znalesc serwery w krajach bez limitow i mozemy bocic tyle kont ile komp uciagnie

Mam nadzieje ze teraz juz sobie poraddzicie ;) jest tez troche innych i prostrzych sposobow na obejscie limitow ale ich nie opisze ze wzgledu ze dzialaja tez dla ibota. A ibot ma to do siebie ze nie ma limitu acc na bota i zaraz ludzie poodpalaja po 100kont na clientlessie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam taki sam problem: 07:07:09] * Checking for updates...

[07:07:11] * Finished checking for updates!

[07:07:18] * Language packet: Detected english language!

[07:07:19] * Starting SRO Client!

[07:07:25] * Waiting for handle...

[07:12:25] *** FATAL! Couldn't get handle information from process (Timeout)...

[07:12:25] * Starting of sro_client.exe failed!

To nie jest zwiazane z limitem -.- bo nie moge odpalic nawet pierwszego clienta.Dopiero jak np odpale 1 sbota(ktory sie nie chce właczyc) odpalam 2 i chodzi normalnie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam Sbota . Wziałem IP kuzyna który mieszka obok mnie ale coś niechce działać te IP ma byc przez proxy czy jak ...??

Musi Twój kuzyn postawić server proxy, żebyś mógł korzystać z jego IP o.O

Oczywiście komp musi być włączony :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...