Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Biobot

sonniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mam taki problem, ściągnąłem BioBota, wszystko działa, zostawiłem sobie na nocke ( Zebrał niby tylko 3k uri ale to szczegół... ) Tylko najwięcej pracy mam przy odpalaniu... Nieraz leci do portalu i tam się naprawia... I potem nic nie robi... Albo leci na środek mapy, potem w lewo, do góry i znów do portalu ;x czy mógłby mi ktoś zrobić s's ustawień - które sąnajlepsze w BioBocie?

Za wszystkie pomocne odpowiedzi nagrdzam + lub - ( W zależności kto co woli )

PS. Pytanie z zupełnie "innej beczki"... Mam konto na pl1 15 lv, znam do niego passy, wiem jaki jest adres e-mail, lecz nie mam hasła do e-maila... Pytania pomocnicze nic nie dają, ponieważpytanie do numer karty kredytowej Visa... Czy da się coś z tym zrobić?

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Siemka.

Mam taki problem, ściągnąłem BioBota, wszystko działa, zostawiłem sobie na nocke ( Zebrał niby tylko 3k uri ale to szczegół... ) Tylko najwięcej pracy mam przy odpalaniu... Nieraz leci do portalu i tam się naprawia... I potem nic nie robi... Albo leci na środek mapy, potem w lewo, do góry i znów do portalu ;x czy mógłby mi ktoś zrobić s's ustawień - które sąnajlepsze w BioBocie?

Za wszystkie pomocne odpowiedzi nagrdzam + lub - ( W zależności kto co woli )

PS. Pytanie z zupełnie "innej beczki"... Mam konto na pl1 15 lv, znam do niego passy, wiem jaki jest adres e-mail, lecz nie mam hasła do e-maila... Pytania pomocnicze nic nie dają, ponieważpytanie do numer karty kredytowej Visa... Czy da się coś z tym zrobić?

Zmienic maila, takim bugiem jednym ^^

Opublikowano

Zmienic maila, takim bugiem jednym ^^

A co do Bio, to cos zjebales.

Opublikowano

Jest na rosyjskim forum o cheatach, ze da sie zmienic maila tak jak go sie ustawialo na samym poczatku ^^

Opublikowano

A mógłbyśmi wytłumaczyć ja to zrobić ? Bo naprawdę potrzebuję tego buga znać - będą + !

Opublikowano

Jakie piękne tłumaczenia... Jakby ktoś do mnie mówił w 4 językach ^^, Dzięki, nie skorzystam, spróbuję jakoś odzyskać hasło ;)

Opublikowano

jeśli masz jeszcze jedno konto e-mail to niech nanie wyślą chasło na interi tak jest lub za 1,22zeta z vat hasło na smsa :)

Opublikowano

niestety, tamten e-mail jest na g-mail... a e-mail kiedyś dostałem, jak kupywałem inne konto... Kupywałem je na allegro, zmieniłem wtedy hasło i do teraz nie pamiętam ;x

Opublikowano

Niee... Ja znam tylko nazwe e-maila, pytanie pomocnicze to : Twój numer karty kredytowej... E-maila dostałem wraz z kontem dawno temu... No nic, będę musiał dalej zgadywać, przypomnieć sobie. dzięki za pomoc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...