Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Botuję palladyna. Mam pewien problem. Otóż... bardzo przydatne jest to, żeby palek pierwszy zaatakował, a nawet uciekał. Wiem, że nie ma opcji uciekania, więc chociaż to, żeby pierwszy zaatakował będzie dobre. Niestety... Ustawiam cave bota np. na dwarfach. I bot pierw idzie na wpt, potem atakuje moby.... Biegną za mną 3 dwarfy, jeden zaznaczony, ale to nic. Nie uderzy go, bo pierw musi dobiec na WPT. Myślę, że dobrym rozwiązaniem by było auto chase opponent (bieganie za mobem). Idzie to jakoś naprawić? Z góry dzięki.

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

PS. Zaznaczyłem to w cavebocie. O ile o to chodzi... ale dalej nie działa. Nawet w grze to zielone. Więc nie działa. Może coś innego?

Merlin_PL.png

Opublikowano

TO ku&&a powiedz jak to dodać !! Byś może czytał, co Ja piszę. Z góry dz. za warna.

Patrz, tak mam to ustawione w cavebocie:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/519db27683178e53.html

Gdzieś jeszcze to ustawić trzeba? Bo nie działa. Dalej pierw na wpt lezie, potem do moba. A zaznaczam to zielone w grze, zeby za nim biegal to odznacza to.

Kolejnym problemem jest to, że bot leje moba zawsze tak jak by od tyłu. Mija go, a dopiero potem leje.

Merlin_PL.png

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...