Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Grałem dzisiaj w metina i chciałem zrobic fish-bota. Zablokowalem hs-a programem Lock oraz blokadą. Działał fish-bot jakies pol godziny po czym zamulił mi komp. Gdy zrestartowalem i włączyłem metina pokazuje mi serwery ale zamiast na channelach pisac NORM są trzy kropki i nie moge się zalogowac... Robilem reinstal metina i usunęłem wszystkie programy związane z blokadą hs-a. Nic nie pomaga... Instalowalem metki na innych dyskach ale pokazuje tylko 3 kropki... Może komus zdarzyło się coś takiego i wie o co chodzi. Proszę o pomoc. Dam + itp co kto bedzie chciał.

Opublikowano

Coś takiego już było. Usuń wszystkie metiny z komputera, a potem ściągnij i zainstaluj od nowa. Spatchuj i graj - na 100% zadziała.

Jeśli będzie Ci pisało: Błąd podczas łączenia z serwerem to przytrzymaj chwilę klawisz ENTER.

Opublikowano

Usunąłem wszystko i dalej to samo... A co najdziwniejsze że jak włączyłem troche starszego metka takiego do privów to normalnie mnie zalogowalo ale po jakis 20-30 sekundach wywaliło... Instalowałem ze starszej instalki z 2010r teraz sciagne najnowszą i zobacze...

@Edit

Wszystki pięknie chodzi. Dzięki za pomoc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...