Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

agBot - ogromny problem

jonitashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pobrałem tutejszą paczkę agBota, SrProxy, agBot XP i Loader, ale niestety Bot zaczyna mi szaleć :/. Za pierwszym razem było dobrze, poczekałem 30 minut i zaczął stać w miejscu, biegal malymi kroczkami za potworem, ale nawet przy zatrzymaniu potwora nie chce go atakować. Teraz w ogóle nie chce sie wlaczyc. Przed uruchomieniem Silka włączam SrProxy, agBot i Loader, tak, mój nick w agBocie pokazuje się, ale nic nie działa, ustawiam AutoParty, AutoPotion, ustawiam hunting area, klikam start i nic! Stoi w miejscu, nie zarzuca buffów, po prostu nic. Będę się starał odpowiadać na wasze pytanie, aby tylko pomogło. Mam też problem z chodzeniem po mieście, kompletnie nic nie robi, mam te wszystkie mapy razem z paczką, ale nic, kompletnie nic nie robi w mieście. Dla "zwycięzcy" dam doładowanie Orange za 5 zł no i 5*.

Opublikowano

A dodałeś z listy "Skill list" skille do atakowania i do bufowania? Jeśli nie to w menu "Views" -> "Skill list" wybierz sille które potrzebujesz do bicia i bufowania dla 1 i 2 broni i wtedy spróbuj.

A poza tym to są tu poradniki co i jak ustawić i używać, wiec najpierw je przeczytaj bo dużo się z nich dowiesz.

Opublikowano

Przecież powiedziałem, bot nawet nie chce sie ruszyć z miejsca. Wszystko w skill list dodałem poprawie, a poradniki przestudiowałem od deski do deski, nie mam pojęcia co z tym zrobić.

Opublikowano

A sprawdź, czy jak się ruszysz, to w bocie zmieniają się X;Y, jeżeli nie, to bot nie połączył się z silkiem poprawnie i dlatego, się nie rusza..

Opublikowano

MediaPatcher jest dobrze zpatchowany. Z czego mam dać screena? po lewej jest taka książka z Config. Kliknąć to i dać screen?

Weteran
Opublikowano

Jak dla mnie to odpatchuj silka. I odpal "normalnie" czyli SrProxy, Agbot i Loader,

Jak to zrobić masz wyjaśnione w podczepionym temacie: "Instalacja Agbota"

...

Opublikowano

no dobra, zobaczyłem na bocie i niestety nie zmienia się X i Y. Wszystkie pliki skopiowane są na kopię folderu z silkroad. Usunę folder, skopiuje oryginał jeszcze raz i spróbuje od początku, ale dodam, że tak właśnie robiłem, pomaga do 1-3 odpalenia Silkroad, a potem nic ;/. Z chodzeniem po potiony i naprawianiu itemow, nic nie dziala.

EDIT:

pobieram całą paczkę z agBotem, spróbuję to wrzucić jeszcze raz, powinno zadziałać, ale pewnie problem wróci po paru dniach. Prosiłbym o zrobienie/wytłumaczenie jak zrobić skrypt, aby po braku mikstur/zepsuciu sie eq, przeteleportowal sie do miasta, kupil wszystko i wrócił na pole walki.

Opublikowano

Niestety nic sie nie zmienilo, bot stoi w miejscu i nic nie robi. Prosze o jak najszybsza pomoc

Opublikowano

widzę, że uzyskanie pomocy na tym oto forum jest praktycznie niemożliwe, dobrze, sam sobie poradzę...

• Dodaj nową pozycję...