Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Game Master Panel 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widocznie robisz kilka itemów na raz i nie dajesz ich do ekwipunku. Jeśli zostaną w magazynie, a Ty zrobisz na miejsce np. tarczy kolczyki, to kolczyki się nadpiszą na tarczę i tarczy... nie będzie :-).

Co do banowania na czas, ktoś coś wymyślił albo komuś to działa?

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak go testuję teraz i wszystko O.K oprócz zakładki Dodaj Przedmiot. Odświeżam listę i wyskakuje mi okno: Wystąpił błąd...

Ma ktoś wytłumaczenie? :] - w cfg wszystko dobrze skonfigurowałem i inne zakładki działają.

Opublikowano

@2x up albo poprostu 7-zip i wypakuj plik ;) i ci wypakuje... Ale cos oprawy graficznej nie mam ;(

@up pliczki 2k10 ;>>

Pobierz to z 2k10 tak samo mialem przez stary panel. Ale juz good;)

Opublikowano

Widocznie robisz kilka itemów na raz i nie dajesz ich do ekwipunku. Jeśli zostaną w magazynie, a Ty zrobisz na miejsce np. tarczy kolczyki, to kolczyki się nadpiszą na tarczę i tarczy... nie będzie :-).

Co do banowania na czas, ktoś coś wymyślił albo komuś to działa?

Powiedz dokładnie o co Ci chodzi to wytłumaczę.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Powiedz dokładnie o co Ci chodzi to wytłumaczę.

W jaki sposób banuje na czas ( tabelka ) i jak zrobić powód na stronie np ;)

Zbyt duża sygna.

Opublikowano

W jaki sposób banuje na czas ( tabelka ) i jak zrobić powód na stronie np ;)

Wiesz , ludzie mniej inteligentni tak jak np. TY ! , nie zrobią tego , wystarczy zrobić to co z rankingiem tylko zamiast ( kolumn np. nick wprowadzić nazwę kolumny w tej w której zapisuje się za co ban i tak dalej ;) )

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Wiesz , ludzie mniej inteligentni tak jak np. TY ! , nie zrobią tego , wystarczy zrobić to co z rankingiem tylko zamiast ( kolumn np. nick wprowadzić nazwę kolumny w tej w której zapisuje się za co ban i tak dalej ;) )

Zadałem pytanie ,o które ludzie pytali ;)

Mi to się zbytnio nie przyda ^.^

Zbyt duża sygna.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

thank you xD wielki wielki huge + :rolleyes:

Daj + i 5

Zawsze Pomogę jak będe wiedział o co chodzi

76561198042919812.png

Opublikowano

Bambusek zrob moze jakaz zrzute na serwer jakbys sie TY nim opiekowal recze , ze serwer bylby zapchany w h*j i pewnie chcetnie gracze tez by sie dolozyli do tego ty jestes tworca najlepszych, idealnych serwow - l99, triadicy, tiverii , animemt2

Bambusku prosimy powroc!

Opublikowano

Bambusek zrob moze jakaz zrzute na serwer jakbys sie TY nim opiekowal recze , ze serwer bylby zapchany w h*j i pewnie chcetnie gracze tez by sie dolozyli do tego ty jestes tworca najlepszych, idealnych serwow - l99, triadicy, tiverii , animemt2

Bambusku prosimy powroc!

Już zdanie/opinie o sobie znam, że jestem oszustem, który kradnie kasę i zamyka serwery.. ;p

Dlatego nic nie będę stawiać.. ;)

A że wypadło tak, że pierw mnie ktoś okradł a później dostałem atak na serwer bo miałem za słabe łącze to niestety już nie moja wina. . .

Ale to nie temat do rozmów o tym. =)

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Mhm trochę nie przemyślałeś ; P Do bana czasowego podałeś powód, a do stałego już nie. Z drugiej strony mogłeś ustawić tak, że wszystko wysyłałoby do osobnych tabelek (bany/ban_staly, czasowy) w tym dodać query dla użytkowników ; P Ale dobrze jest ;d

11573538277329494069.gif

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Byłbym wdzięczny gdyby ktoś, komu się to archiwum normalnie rozpakowuje wrzucił je na jakiś inny hosting, bo wcześniejsze mirrory już niestety wygasły, a niestety mam ten sam problem co jeden z poprzedników.

Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji pytania.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam

może ktoś dać GM panel 3 na jakiś hosting bo z załącznika nie ma pliku .cfg

dam plusy

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...