Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM Z MULTI

patryk11631

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Na wstepie prosze zeby nie nabijac tutaj postow komenatrzami tylu: jakbys robil dobrze to by ci chodzilo.

Robie wszystko jak pisze w tut... czyli sproxy bot loader, pozniej loader bez rescript.

gry wlaczac drugiego silka pierwszy zawsze dostaje DC.

System mam Windows DT ( xp +sp3). Komputer kupilem 2 tyg. temu wiec to nie jest wina sprzetu.

Prosze o sugestie co moze byc zle.

Opublikowano

A czy na pewno masz 2 silki?? Skopiowałeś sobie silka na 2 partycje?? Bo zazwyczaj gdy się odpala z 1 partycji 2 silki z tego 1 z agbotem to się na 1 dostaje dc...

@EDIT

Jeszcze zapytam czy Ty chcesz odpalić

1. Agbota + silka

2. Agbota + Agbota

Opublikowano

Mam na 2 roznych partycjach, probowalem odpalic rownolegle 2 silki dc, wbilem jedna psotacia z botem, druga z tej samej partycji DC, z drugiej partycji to samo.

EDIT.

najlepiej ag bot + silk.

ale moze byc nawet silk+silk

Opublikowano

silk + silk to zrobisz to z 1 partycji nawet na 1 loaderze coś musisz mieć nie tak ja Ci nie pomogę :/

Opublikowano

Ja to robię tak jak już mam 2 CZYSTE silki na 2 partycjach do 1 z nich kopiuje srproxy a drugiego zostawiam czystego, agbota mam na pulpicie odpalam srproxy + agbota i lodaera ale z tego silka na którym jest srproxy zaznaczam w nim redict IP potem z czystego silka odpalam normalnie loadera już z odznaczoną opcją redict IP

Opublikowano

No to nie wiem musisz zobacz czy może nie masz spatchowanych silków programem mediapatcher tak się to chyba nazywa.

Opublikowano

1.silka odpalasz normalnie(tak jak zawsze)

a gdy odpalasz 2.silka to:

1Odpalasz srproxy i ZMIENIASZ WARTOŚĆ NA OBOJĘTNIE JAKA W LINIJCE "PORT"(podstawowa jest :15778)(Zmieniasz na np.15779)i klikasz START

2.Odpalasz AgBota(odpasz wedlug tut)

2.Odpalasz leadera i ZMIENIASZ WARTOŚĆ W LINIJCE "PORT" NA TAKA SAMA JAK ZMIENIŁEŚ W SRPORY(NP:w srpory w linijce "port" masz 15779 to w Loarze w linijce "port" też musisz mieć 15779)

Admin Cienia
Opublikowano

@up

Jak to odznaczysz to agbot nawet nie ruszy.. -.-' To powoduje zmianę portu, a jak zły port to dc na wejście.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Probowalem z odznaczonym botem bez. zmienialem port zostawialem zwykly, 2 partycje, itd ;( niewiem kurcze, to musi byc zaje**** beznadziejna błacha rzecz, ktora nie poznawala mi pobocic z mutli ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...