Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy..

nieznanyMaStEr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzisiaj rozdanie nagrod i sie wszyscy rzucili wiec serwy sa przeciazone ja tak mialem z 20 sekund i poszlo ^^

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Też mam to samo od dobrych 30minut. Już kiedyś tak miałem i to była wina Nexona więc nie wiem może teraz też tak jest. Powiem Ci tak re-instal Ci nie pomoże więcej sam nie wiem :( Jak zadziała to dam Ci znać

@Edit

Sorry nie zauważyłem że Panowie UP już napisali :(

Opublikowano

Nexonowi serwy nie padly bo ja sobie dalej gram i ludzi jest nawet sporo

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Widziałem że na ogólnym forum sporo ludzi miało problemy z połączeniem się z serwerami dlatego napisałem że się serwery posypały.

Ale dziwne że niektórzy mogą sie połączyć a niektórzy nie. Czekałem dość sporo ale to na nic.. Nie połączył się.

BrutalusPL.png
Opublikowano

Pewnie serwery przeładowane lub znowu NEXON ma awarię .

Innym wyjściem może być twój internet.

Tzn wielkość pingu .

9368_gold.png

Opublikowano

Pewnie serwery przeładowane lub znowu NEXON ma awarię .

Innym wyjściem może być twój internet.

Tzn wielkość pingu .

mojego pingu??? lool wiekszosc ludzi tak ma ....

SoRRYZApiSOWNIE

LeGaliZACJA

Ganja_015.jpg

12379153790_72.jpg

Warrock20ranks.jpg

rangi.png

Opublikowano

mojego pingu??? lool wiekszosc ludzi tak ma ....

Mysle ze to nie ping tylko rzeczywiscie cos moze im sie z serwami ciac bo malo ludzi sie zrobilo w combacie, ale ja sie zalogowalem wczesniej i moge dalej grac xD^^

sygnatura_old.png

Opublikowano

Ja mogę wbić do gry ale na serwer np. Bravo to już nie :(

OMG.. im wlasnie o to chodzi..

sygnatura_old.png

Opublikowano

Troche kijowo, mam nadzieje że postarają się jeszcze dzisiaj to naprawić. Bo mam ogromną zajawke popykać ; o

Ja osobiście czekałem z 40 min na połączenie i nic z tego...

ichigonapisblb.png

Opublikowano

miło popatrzeć na foxtrot, 3 servy full reszta low, mam farta, że wbiłem wcześniej, nie tak jak było ostatnio - tym razem sobie pogram;D

Opublikowano

o juz all dziala zapraszam do gry :P Temat mozna zamknac bo spam sie bedzie robic :D

To prawda. Spam się tworzy ...

Zamykam

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...